SRIP Tovarne Prihodnosti

Predstavitev kompetenčnega centra Roboflex 26.9.2017

Utrinki iz prestavitve v Celju

V SRIP Tovarne prihodnosti predstavlja  KC Roboflex  stičišče malih in srednjih podjetij, ki želijo v svojo proizvodnjo posodobiti z vpeljavo robotov. V ta namen kompetenčni center ponuja dostop do celovitih informacij, znanj, tehniških in netehniških tehnologij, proizvodov in storitev s področja izbrane specializacije, z upoštevanjem pravila “vse na enem mestu”. Upoštevanje “celovitosti” se nanaša na vključenost  tehniških (tehniški procesi in kompetence) in netehniških (poslovni procesi in kompetence)  strokovnih področij, ki jih je nujno upoštevati pri reševanju uporabniških primerov  ter z njimi povezanih izzivov.
V okviru kompetenčnega centra deluje ponujajo tudi najnovejšega kolaborativnega robota proizvajalca Kuka, ki bo na voljo za demonstracije in preizkušanje zahtev strank.
Namen KC je podpirati trajnostno sodelovanje med industrijo, RR in izobraževalnimi organizacijami, strokovnimi združenji, predstavniki javnega sektorja ter ostalimi deležniki, ki imajo interes aktivnega sodelovanja na  izbranem ali izbranih področjih dolgoročnega sodelovanja.

Predstavitvene prosojnice z dogodka

Prospekt KC Roboflex