SRIP Tovarne Prihodnosti

Vabljeni na sejem IFAM 2018

Vabimo vas da se udeležite zanimivega sejma

IFAM 2018

ki bo
 od 13.februarja  do 15. februarja 2018

na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani

IFAM je tradicionalni specializiran B2B sejem, ki uspešno poteka že več kot desetletje ter vedno znova privabi kvalitetne razstavljavce in množico strokovnih obiskovalcev. IFAM 2018, ki  bo potekal istočasno z drugimi že tradicionalno poznanimi strokovnimi sejmi INTRONIKA, ROBOTICS in IT4Industryod, bo prvič v Ljubljani in sicer od 13.-15.februarja 2018 na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani.
Vse dni v času strokovnih sejmov bo organiziran bogat program strokovnih obsejemskih prireditev:

– prvi dan sejma 13.februarja 2018 je namenjen robotiki in industriji 4.0, kjer bodo poleg bogatega strokovnega obsejemskega programa organizirali na sejmu tudi Razstavo oldtimer robotov v Avli dvorane A. Ne zamudite predavanj o najnovejših dosežkih robotike in industrije 4.0, s strani IJS na programu GOSTOP, Reconcell ter bodoči uporabi robotov v tovarnah prihodnosti in zavoda TCS s predstavitvijo centra Roboflex.

– drugi dan sejma 14.februarja 2018 je namenjen Robotiki in industriji 4.0, kjer bodo poleg bogatega strokovnega obsejemskega programa (referatov, prezentacij, .., etc.) organizirali še Okroglo mizo o Robotiki in industriji 4.0.

– tretji dan sejma 15.februarja pa bo namenjen digitalizaciji, industriji 4.0 in 3D tiskanju,   kjer bo v okviru B2B sejma IT4Industry, poleg predavanj in prezentacij organiziran še okrogla miza Digitalizacija kot priložnost slovenske industrije 

POMEMBNO! Pred obiskom sejma morate nujno izvesti registracijo na tej povezavi.

Postopek je precej enostaven, po kliku na povezavo je potrebno izpolniti vsa polja in za ključno besedo/key word je potrebno navesti naziv vašega podjetja.
Registrant dobi potrdilo na svoj mail, ki ga je vnesel, to potrdilo pa si lahko shrani na pametni telefon ali pa ga natisne in se s tem  identificira ob vstopu na sejem na Registracijskem pultu v hali E / Jurček – registracija je BREZPLAČNA !

Predstavnik SRIP ToP bo na sejmu prisoten na razstavišču IJS, kjer bo IJS v živo prikazal delovanje adaptivne robotske celice Reconcell.

Za vaš obisk vam že vnaprej najlepše zahvaljujemo in se že veselimo srečanja z vami.

SRIP Tovarne prihodnosti

Program predavanj  in obsejemskih dogodkov se nahaja na tej povezavi.