SRIP Tovarne Prihodnosti

And the Puh Prize Winner 2019 is …..

Puhovo nagrado za vrhunske dosežke za leto 2019 so prejeli Hubert Kosler, Erih Arko, Damjan Širaj, Matija Jezeršek in Niko Herakovič za sodelovanje, s katerim so dosegli vrhunske rezultate pri vpeljavi novih znanstvenih dosežkov v razvoj in proizvodnjo industrijskih robotskih tehnologij in izvedbeni odličnosti, vključno z integracijo laserskih tehnologij v proizvodne procese ter nadgradnjo digitalizacije proizvodnje na načelih pametne tovarne.

Ponosni smo,  da so dobitniki naši člani, protagonisti na področju robotike in pametnih tovarn . V odprtem medsebojnem sodelovanju  so uspešno prenesli tehnologije, ki smo jih razvijali v okviru programa GOSTOP v realno okolje in to na način, ki dokazljivo izkazuje veliko dodana vrednost in je bil prepoznan tudi  strani japonske multinacionalke Yaskawa. Dodana vrednost za podjetje bo večkratno presegla sredstva, ki so bila namenjena razvoju rešitve.

Vsekakor zelo pozitivna izkušnja, prepoznana v svoji tako znanstveni kot gospodarski odličnosti in je  le še ena potrditev, da sodelovanje lahko prinese izjemne rezultate.

Posebej pa nas veseli ustrezna zaščita intelektualne lastnine in prenos v domače poslovno okolje ! Iskrene čestitke dobitnikom!

SRIP ToP – DODANA VREDNOST POVEZOVANJA!