TRINITY DIH razpis za demonstratorje

TRINITY DIH vabi konzorcije od 1 do 3 SME podjetij, da postanejo projektni demonstratorji in sodelujejo v 6 do 12-mesečni predstavitvi, kjer bodo lahko preko demonstracij predstavili svoje ideje ter testirali rešitve ostalih demonstratorjev. Udeleženci bodo deležni subvencioniranja do 300.000 € na demonstracijo in podpore s strani TRINITY mreže.

Začetne TRINITY demonstracije bodo služile kot referenca za implementacijo v dveh krogih javnih rapisov; tukaj bodo podjetja s potrebo po agilni proizvodnji ter dobrimi poslovnimi načrti finančno in tehnično podprta s strani TRINITY za izvedbo eksperimentov v industrijskem okolju.

TRINITY javni razpis bo kmalu objavljen. Spremljajte F6S platformo in ne zamudite priložnosti!

Če želite izvedeti več o TRINITY DIH demonstracijah, kliknite tukaj.


TRINITY je mreža Digital Innovation Hub-ov na področju napredne robotike, kibernetske varnosti in industrijskega IoT, ki stremi k:

  • izboljšavi agilnosti in inovacijskih zmožnosti evropskih proizvodnih podjetij,
  • združevanju raziskovalnih in industrijskih skupnosti v Evropi s ciljem razvoja in pomoči podjetjem vseh velikosti pri implementaciji ter izkoriščanju novih digitalnih in robotskih tehnologij.

TRINITY bo ustvaril digitalno dostopno točko za podporo sodelovanju, mreženju in širjenju informacij in znanja širši razskovalni skupnosti in industriji v Evropi.