SRIP Tovarne Prihodnosti

EU EDIDP razpis za razvoj obrambnih proizvodov in tehnologij

Obveščamo vas o EU razpisu v okviru EDIDP (European Defense Industrial Development Programme), katerega odprtje je načrtovano za 15. april 2020.

Namen razpisa je razvoj inovativnih in v prihodnost usmerjenih obrambnih proizvodov in tehnologij temelji na inovacijski sposobnosti malih in srednje velikih podjetij (MSP). Torej cilja na inovativne obrambne proizvode, rešitve in tehnologije ter je namenjen MSP-jem.

Zbirajo se prijave za naslednjo temo

EDIDP-SME-2020: Inovativni obrambni proizvodi, rešitve, materiali in tehnologije, vključno s tistimi, ki lahko ustvarijo disruptiven učinek in izboljšajo pripravljenost, uporabnost, zanesljivost, varnost in trajnost sil EU v vseh vrstah nalog in misij, na primer v smislu operacij, opreme, infrastrukture, gradnje baz, energetskih rešitev, novih nadzornih sistemov.

Unija razmišlja o prispevku do 10 mil EUR za podporo več predlogov, ki se nanašajo na kateri koli predmet, ki je v namen obrambe ter hkrati o prispevku do 2,5 mil EUR za podporo posameznemu predlogu.

V okviru tega razpisa se lahko financira več aktivnosti, ki obravnavajo različne obrambne izdelke, rešitve, materiale in tehnologije.

Za več informacij obiščite povezavo ali si poglejte SBRA predstavitev na temo razpisa.