SRIP Tovarne Prihodnosti

Obvestilo KOC-ToP

Kot so napovedali, bodo še v juniju začeli s serijo dogodkov z področja digitalizacije in umetne inteligence. 22. junija 2020 od 14. do 17. ure je tako predvideno usposabljanje z naslovom »Umetna inteligenca za digitalno transformacijo«, ki bo izvedeno hibridno, kot nadaljevanje dogodka o digitalni transformaciji, ki je bil oktobra 2019. Namenjen je predstavitvi možnosti umetne inteligence za uporabo v tovarnah prihodnosti, poudarek pa bo na praktičnem delu na primerih. Dogodek bo vodil doc. dr. Bernard Ženko, sodelovala bosta tudi prof. Bojan Cestnik ter prof. dr. Aleksander Zidanšek. V živo bo dogodek potekal v predavalnici MPŠ na Institutu »Jožef Stefan«, Jamova cesta 39, Ljubljana, ob upoštevanju navodil NIJZ, hkrati pa bo tudi prenos na Zoom, tako da se dogodka vaši sodelavci lahko udeležijo na daljavo. Navedeno skupno usposabljanje je za člane KOC-TOP brezplačno.

Prosijo vas, da udeležbo potrdite najkasneje do četrtka, 18. junija 2020 na koc-top@mps.si ter navedete seznam udeležencev iz vašega podjetja z njihovimi e-naslovi ter z informacijo, ali se bodo dogodka udeležili v živo ali na daljavo.

Potrjen je bil tudi nov termin za 1. TOP konferenco v organizaciji laboratorija LASIM Fakultete za strojništvo Univerze v Ljubljani, ki je bila predvidena za 19. 3. 2020. Dogodek v Kočevju v Yaskawi bo izveden 28. oktobra 2020, seveda pod pogojem, da bo epidemiološka situacija jeseni to dopuščala. Zaradi nepredvidljive situacije, vas prosijo, da si rezervirate termin.

Za 15. oktober 2020 je predvideno tudi skupno usposabljanje s področja psihološke odpornosti in optimalne zmogljivosti, ki ga bo vodila naša srebrna olimpijka Sara Isaković. Priporočajo, da si rezervirate termin in vas prosijo, da do konca junija sporočite okvirno število svojih udeležencev. Potrebujejo ga zaradi lažje organizacije, da bomo rezervirali dovolj veliko dvorano. Tudi to skupno usposabljanje bo za člane KOC-TOP brezplačno.