SRIP Tovarne Prihodnosti

SMEs Go mednarodni instrument pripravlja razpis za SME podjetja

Glede na hitro spreminjajoče se razmere, povezane s COVID-19, in rezultate SME ankete, se bo 24. junija začeli izvajati Mednarodni instrument za tehnično pomoč SMEs Go.

„SMEs Go International Facility“ bo evropske SME podpiral za razvoj poslovnih projektov v sodelovanju z lokalnimi deležniki na trgih zunaj EU z zagotavljanjem prilagojene podpore za rast in preoblikovanje SME-jev.

Cilj te podporne storitve je povečati prizadevanja za internacionalizacijo evropskih SME z zagotavljanjem učinkovitih svetovalnih storitev za vsaj 25 izbranih projektov.

Upravičenci bodo odvisno od vrste potrebe, tržnega segmenta in države, na katero projekt cilja, imeli koristi od najbolj primerne kombinacije visoko kvalificiranih poslovnih svetovalcev in strokovnjakov, ki jim bodo omogočili širitev poslovanja in premagovanje izzivov čezmejnega projekta.

  • Oglejte si razpis za konceptne opombe, ko se razpis odpre 24. junija 2020
  • Imate vprašanja in niste prepričani, kako izpolniti dokumente? Pridružite se ekskluzivnemu spletnemu seminarju 2. julija
  • Rok za oddajo idejnih opomb je 24. julij 2020
  • Časovnica za začetek in konec podpore je navedena spodaj:

V kolikor se zanimate za prijavo in želite biti med prejemniki novic glede razpisa oz. imate kakršnakoli vprašanja, pišite na smes-go-international@ecorys.com.