SRIP Tovarne Prihodnosti

Spletni seminar Pametne tovarne prihodnosti – EU perspektive

Kakšne bodo smernice za tovarne prihodnosti v naslednji finančni perspektivi ? Kakšne načrte in smernice razvoja imajo različna EU združenja, novi EIT Manufacturing  in EU komisija?

 

Slovensko gospodarsko in raziskovalno združenje (SBRA) in SRIP Tovarne prihodnosti vabita na spletni dogodek za predstavitev slovenskih raziskav in inovacij na področju pametnih tovarn prihodnosti “Smart Factories for the Future of Europe”, ki bo 8. julija 2020.  Konferenca bo dala poseben poudarek prihodnosti in pomenu pametnih tovarn za družbo in vlogo pri okrevanju gospodarstva po COVID-19 krizi.

 

Natančneje se bo seminar  dotaknil vloge pametnih tovarn v raziskovalnem in inovacijskem programu EU, vključno z različnimi aktivnostmi za pametne tovarne na ravni EU, ter odgovornosti, ki jih morajo DIHi  in clustri prevzeti za podporo pametnih tovarn.

Povabili smo številne zanimive govornike, tako bomo predstavili EIT Manufacturing, vizijo Evropske unije na področju pametnih tovarn in novo pobudo Made in EU, ki je  naslednica partnerstva za tovarne prihodnosti.

Seveda smo povabili tudi slovenska podjetja, univerze in inštitute, ki bodo predstavili svoje odlične primere.

Število udeležencev je omejeno, zato svetujemo, da se čim prej prijavite tukaj.

Povezava na detajlni program dogodka

 

EIT manufacturing Logo