SRIP Tovarne Prihodnosti

Razpis projekta TRINITY ponuja 200.000 EUR nepovratnih sredstev za projekte s področja robotike in IOT

Projekt TRINITY ponovno razpisuje 3.5 milona EUR za projekte s področja IOT in robotike. Projekt in razpisne pogoje  sta 16.4. 2021 predstavila prof.dr. Aleš Ude in doc. dr. Igor Kovač iz Odseka za avtomatiko, biokibernetiko in robotiko na IJS, ki je partner projekta TRINITY.

Projekti so lahko demonstracije  konceptualnih eksperimentov testiranje tehnologij TRINITY , lahko pa so to nove rešitve, ki so rezultat inovacij sodelujočih podjetij.

Višina sredstev, ki se namenja  za posamezen projekt , znaša 200.000 EUR. Ta sredstva  pomenijo 70% vrednosti celotnega projekta,  ostalih 30% pa je lahko t.i. “inkind” stroškov  (plače zaposlenih, stroški materiala… ) .  Projekt je namenjen srednjim in malim podjetjem ter t.i. “midcaps” podjetjem. V projektu TRINITY lahko izbirate med različnimi gradniki, ki so jih prispevali partnerji projekta –  z vključitvijo gradnikov  v svoj projekt pridobite dodatno stimulacijo pri točkovanju projekta. Dodatne točke lahko dobite tudi v primeru, da je vodja projekta ženskega spola.

Prosojnice s predstavive projekta  najdete na tej povezavi. V primeru, da želite dodatne informacije, pošljite vaša vprašanja  partnerju projekta  ali nam  in poskrbeli bomo za pojasnila in odgovore.