SRIP Tovarne Prihodnosti

KITT4SME: UI inovacije za SME podjetja

KITT4SME (platform-enabled KITs of arTificial intelligence FOR an easy uptake by SMEs) je inovacijska pobuda v okviru I4MS. KITT4ME malim in srednje velikim podjetjem nudi prilagojeno in za industrijo pripravljeno strojno, programsko in organizacijsko opremo, ki je na voljo v obliki modularne prilagodljive digitalne platforme, ki v njihove proizvodne sisteme brez težav implementira umetno inteligenco.

KITT4SME vabi razvijalce umetne inteligence v proizvodni industriji s predlogom, da predstavijo nove rešitve, ki temeljijo na umetni inteligenci (> TRL5), in sodelujejo v odprtem razpisu ter prejmejo do 100.000 EUR sredstev na rešitev. Vsa zainteresirana SME podjetja morajo vlogo izpolniti do 15. septembra 2021.

Upravičenci bodopreko pilotnih eksperimentov dobili dostop do tehničnega znanja in možnosti za ustvarjanje uspešnih zgodb za svoje rešitve. Prav tako bodo imeli veliko priložnosti za izpostavitev, tako da se bodo pridružili RAMP Marketplace – skupnosti razvijalcev in končnih uporabnikov za industrijo 4.0 – preko I4MS iniciative.

Za dodatne informacije in prijavo obiščite https://kitt4sme.eu/.