SRIP Tovarne Prihodnosti

Priložnost za pridobitev sredstev v okviru projekta PITCCH

Obveščamo vas o priložnosti za pridobitev sredstev v okviru projekta PITCCH, kateri poskuša pospešiti implementacijo naprednih tehnologij na trgu v različnih sektorjih.

Napredne tehnologije so glavna gonilna sila pri preoblikovanju industrije, MSP in zagonska podjetja pa so pomemben katalizator teh inovacij. Paradigma odprtih inovacij se je izkazala pri krepitvi sodelovanja med velikimi korporacijami, malimi in srednje velikimi podjetji ter zagonskimi podjetji. Sodelovanje med MSP, zagonskimi podjetji in velikimi korporacijami velja za pomembno gonilno silo konkurenčnosti industrije.

Začel se je že drugi krog razpisov v okviru projekta. Kaj je novega?

Tokrat bo konzorcij PITCCH izbral skupaj pet izzivov, ki bodo objavljeni do prvega tedna oktobra. Postopek so poenostavili do te mere, da bodo podjetja šla skozi le enostopenjski postopek prijave.

Izbrano MSP prejme finančno nagrado v višini 5.000 evrov iz projekta PITCCH za izvajanje inovacijskih dejavnosti. Tehnološki center, ki ga imenuje MSP, prejme 10.000 evrov finančne nagrade iz projekta PITCCH za zagotavljanje podpornih storitev MSP. Velike družbe se lahko pred objavo izziva ali pozneje odločijo, da bodo zmagovalnemu MSP predlagale dodatno finančno nagrado za dopolnitev nagrade, ki jo ponuja projekt PITCCH.

Razpis za poslovne izzive je odprt do 10. septembra.

Več podrobnosti o koristih za vsako vrsto organizacije najdete tukaj:

Velike korporacijeMSP in zagonska podjetja | Tehnološki Centri | Druge Organizacije

Za dodatne informacije in prijavo obiščite https://pitcch.eu/.