SRIP Tovarne Prihodnosti

Poziv mikro, malim in srednje velikim podjetjem za brezplačno sodelovanje na predstavitvenem delu Digitalnega središča Slovenije – Tehnologija za ljudi v času predsedovanja Slovenije Svetu Evropske unije

Digitalizacija, umetna inteligenca, robotika, družba 5.0, kibernetska varnost, HCP, inovativne tehnologije, inovacije, mobilnost, energetika, pametna mesta in skupnosti, trajnostna družba in gospodarstvo so le nekatera tematska področja, ki bodo predstavljena v DIGITALNEM SREDIŠČU SLOVENIJE – Tehnologija za ljudi, v času predsedovanja Slovenije Svetu Evropske unije (Svet EU) od 1. julija do konca decembra 2021 v BTC City Ljubljana. Izkoristite to unikatno in brezplačno priložnost in se predstavite.

Namen, cilj in predmet poziva

Ena izmed prednostnih nalog Republike Slovenije v času predsedovanja Svetu EU v 2021 bo »Gospodarska prenova Evropske unije, temelječa na digitalnem in zelenem prehodu«. Ključni poudarki znotraj te prednostne naloge se nanašajo na gospodarske ukrepe za zeleni prehod in digitalno transformacijo, vključevanje načel trajnostnega razvoja v obstoječe poslovne modele in spodbujanju digitalne transformacije malih in srednje velikih podjetij. Na Direktoratu za internacionalizacijo, podjetništvo in tehnologijo Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo so se prav zato v času predsedovanja odločili za izvedbo projekta DIGITALNO SREDIŠČE SLOVENIJE – TEHNOLOGIJA ZA LJUDI. Več o samem projektu najdete tukaj.

PAKET – MSP (MIKRO, MALA IN SREDNJA PODJETJA):

Trajanje: 6 dni

Cena paketa: brezplačno preko sheme de minimis v obliki nefinančne pomoči oziroma 1.050,40 € + DDV za podjetja, ki so v zadnjih treh letih že prejela več kot 200.000 € državne pomoči*.

*(MSP finančna shema Ministrstva za gospodarstvo in razvoj omogoča mikro, malim in srednjim podjetjem brezplačno predstavljanje v Digitalnem središču Slovenije preko sheme de minimis pomoči. Pogoj za prejeto pomoč: podjetje v obdobju zadnjih treh let še ni prejelo več kot 200.000 € državne pomoči).

Prijava: Več informacij o vsebini paketa in prijave na sejem so možne preko rezervacijske platforme (Rezervirajte termin vaše prisotnosti na Digitalnem središču Slovenije): https://dihslovenia.si/reservation

DSS background

Več podrobnosti TUKAJ >>