43. mednarodna konferenca MIPRO 2020

Na Hrvaškem se bo od 28. septembra do 2. oktobra 2020 odvijala 43. mednarodna konferenca MIPRO 2020. MIPRO je največje in najstarejše mednarodno srečanje na področju IKT v jugovzhodni Evropi, tradicionalno znano kot stičišče znanosti, izobraževanja, gospodarstva ter javne in lokalne uprave. Dogodek se bo odvijal v Opatiji, najbolj znanem poletnem letovišču na vzhodni jadranski obali z dolgo turistično in kulturno tradicijo. V okviru MIPRO 2020 bo potekalo 15 znanstveno-strokovnih posvetovanj, 3 seminarji, različne delavnice in drugi spremljevalni dogodki.

Izkoristite priložnost ter svoje znanstvene in strokovne študije prijavite ter predstavite rezultate vašega raziskovalnega oz. strokovnega dela na posvetu na temo Robotic Technologies and Applications /RTA.

Posvet bosta vodila prof. dr. Bojan Jerbić (Fakultet strojarstva i brodogradnje, Zavod za robotiku i automatizaciju proizvodnih sustava, Zagreb) ter akademik Karolj Skala (Institut Ruđer Bošković, Zagreb). Podrobnosti o temah in vsebini posveta najdete na povezavi, tukaj.

Pomembni datumi:

  • Rok za oddajo študije: 18. maj 2020
  • Končni rok za pregled študij: 22. junij 2020

Več o vsebini in konceptu konference MIPRO 2020 si lahko preberete na www.mipro.hr ter na letaku.

MIPRO 2020 je odlična priložnost za predstavitev strokovnega dela ter znanstvenih raziskav, zato priporočamo, da razmislite o prijavi na RTA posvet.