AI & Smart Automation konferenca

Od ekipe, ki vam je prinesla RIA Teden Robotike, bodo za vas pripravili še eno odlično virtualno konferenco. Tako kot v tednu robotike bo tudi vam konferenca AI & Smart Automation brezplačno pripeljala vodilne strokovnjake iz industrije. Izvejte, kako AI in pametna avtomatizacija revolucionirata proizvodnjo.

Ta revolucija poteka pod številnimi imeni: Industrija 4.0, Tovarna Prihodnosti, Pametna Proizvodnja, Industrijski Internet (IIoT). Ne glede na to, kako ji rečete, se bo ta preobrazba dotaknila vseh vidikov avtomatiziranega ekosistema, od zasnove izdelka, proizvodnih procesov do dostave na vrata kupca. Konferenca AI & Smart Automatization bo pomagala odkleniti moč umetne inteligence z vključitvijo razprave o podatkovni strategiji, napredku na področju umetne inteligence, robotiki, strojnem vidu, povezani avtomatizaciji ter optimizaciji in napovedovanju z umetno inteligenco.

Postanite pokrovitelj in izstopajte

Konferenca AI & Smart Automation bo privabila ljudi, ki iščejo rešitve za avtomatizacijo in s tem pomagajo svojim podjetjem. Poskrbite, da boste kvalificiranim udeležencem izstopali kot sponzor in izkoristili večplastno promocijo, ki jo organizirajo za virtualni dogodek.

Datum

28. - 29. Okt 2020
Expired!

Čas

Ves dan

Cena

Brezplačno

Več informacij

Prijava
Kategorije
Association for Advancing Automation

Organizator

Association for Advancing Automation
E-pošta
info@a3automate.org
Spletna stran
https://www.a3automate.org/
Prijava