CETA Webinar: Kako najti poslovnega partnerja v Kanadi

Ali ste MSP, ki se zanima za širitev v Kanado? Bi lahko vašemu izdelku koristilo znižanje tarif, kar je posledica sporazuma o prosti trgovini (CETA) med EU in Kanado? Ali potrebujete pomoč pri izkoriščanju prednosti CETA, da razumete, kaj lahko naredi za vaše podjetje?

Kanada je z več kot 40 milijardami € izvoza na leto glavni trg evropskega blaga. Trgovina med Kanado in Evropsko unijo ima od CETA sporazuma veliko korist, zato bo ta ključnega pomena, saj si evropska in kanadska podjetja prizadevajo, da ponovno začnejo svoje dejavnosti po zastoju zaradi COVID-19.

Po uspehu prvega seminarja CETA o izvozu v Kanado in izkoriščanju prednosti CETA vas delegacija EU v Kanadi vabi 11. junija 2020 ob 16.oo na svoj drugi brezplačni CETA spletni seminar o iskanju poslovnega partnerja v Kanadi.

Seminar, ki bo potekal v okviru CETA Market Access Programme, je drugi v nizu namenjenem podpori poslovnega dostopa EU do kanadskega trga v okviru CETA, kar izboljšuje prosto trgovino med EU in Kanado od njene začasne implementacije.

Pridružite se ga. Pernille Fischer, direktorici in ustanoviteljici Kisserup International Trade Roots, ki bo predstavila:

  • Uvod v kanadsko gospodarstvo na zvezni in provinčni ravni;
  • Obstoječi odnos med EU in Kanado;
  • Kratek opis kanadske poslovne kulture in proces iskanja poslovnega partnerja v Kanadi;
  • Praktičen pristop k delovanju v Kanadi, vključno z vizumskimi postopki, zahtevami glede mobilnosti delovne sile, pravnimi in logističnimi koraki k združitvi ali nakupu kanadskih podjetij;
  • In veliko več…

Seminar bo potekal v angleškem jeziku.