Konferenca EuCNC 2020

 

Obveščamo vas o 29. tehnični konferenci s področja telekomunikacij EuCNC 2020, katero spozorirata IEEE ComSoc in EURASIP ter je finančno podprta s strani Evropske Komisije. Tokratna tematika bo »Revolucija Povezljivosti« (»The Connectivity Revolution«).

Kot eden najodmevnejših dogodkov za razstavo, demonstriranje in preizkušanje rezultatov raziskovalnih projektov v okviru uspešnih evropskih R&D programov, je cilj konference združiti in ponuditi platformo raziskovalcem s celega sveta za predstavitev njihovih najnovejših raziskovalnih rezultatov. Konferenca naj bi potekala na Hrvaškem, v Dubrovniku, od 15. do 18. junija 2020. Zaradi Korona krize, pa je padla odločitev, da se izvede dogodek kot dvodnevno spletno konferenco, ki bo potekala od 16. do 17. junija 2020.Vse informacije so vam na voljo na http://www.eucnc.eu, hkrati pa lahko spremljate Twitter (@EuCNC) ali Facebook račun (www.facebook.com/eucnc) za najnovejše novice.

Konferenca je posebno pomembna za vse, ki sodelujejo v različnih H2020 projektih in se ukvarjajo s (ali bazirajo na) komunikacijskimi tehnologijami na področju IoT, Industrije 4.0, mobilnosti,…

Datum

16. Jun 2020 - 17. Jun 2020
Expired!

Čas

Ves dan

Več informacij

Preberi več

Lokacija

Valamar Lacroma Dubrovnik Hotel
Ulica Iva Dulčića 34
Kategorije
REGISTRACIJA