Virtualno izobraževanje v živo na temo robotske varnosti in ocenjevanja tveganja

Prednosti usposabljanja na temo robotske varnosti so številne, kar pomaga delodajalcu in predvsem zaposlenemu – osebi, ki je najbolj ogrožena. Ne glede na velikost vašega podjetja je potrebno zagotoviti, da ste vi in ​​vsi vaši tehniki usposobljeni za varnost.

Pridružite se RIA virtualnemu izobraževanju na temo robotske varnosti in ocene tveganja z inštruktorjem, ki bo potekalo v živo. Ključne informacije boste izvedeli neposredno od  RIA strokovnjaka za industrijo ter s tem izboljšali varnost vaše ekipe. Delavnica v živo vam omogoča, da postavljate vprašanja in komunicirate z inštruktorjem ter s tem bolje naslovite svoje potrebe. V samo dveh poldnevnih vajah boste prejeli varnostne smernice za robotske aplikacije in se naučili, kako standard uporabiti pri vsakodnevnem delovanju.

Spoznali boste kako:

  • prepoznate nevarnosti in potrebne varnostne naloge
  • določite zahteve za zmanjšanje tveganja
  • razvijete rešitve za zmanjšanje tveganja
  • potrdite rešitve
  • dokumentirate oceno tveganja

Kot udeleženec boste prejeli PDF različico tehničnega poročila RIA TR R15.306-2016 tehničnega poročila o metodologiji ocene tveganja na podlagi nalog (vrednost $45).

RIA je vodilno in zaupanja vredno združenje na področju varnosti robotov. Pridružite se usposabljanju za varnejše delovno mesto!

Izobraževanja bodo potekala v več dvo-dnevnih terminih tekom leta. Glavni tematiki za posamezna dneva bosta Varnostni Standard za Robote (R15.06-2012) ter Ocena Tveganja pri Robotih.

Več na https://www.robotics.org/robot-safety-training-seminars.

Datum

02. - 03. Feb 2021

Čas

18:30 - 22:30

Cena

$395

Več informacij

Preberi več
Robotic Industries Association

Organizator

Robotic Industries Association
Spletna stran
https://www.robotics.org/
REGISTRACIJA