Webinar: Kako z uporabo internih podatkov povečati sledljivost produktov, izboljšati procese in zmanjšati izgube

Vabimo vas, da se udeležite webinarja “Kako z uporabo internih podatkov povečati sledljivost produktov, izboljšati procese in zmanjšati izgube”.

Pametna podjetja in industrijski proizvajalci ustvarjajo kopice podatkov preko vseh oddelkov, vendar jih ne uporabljajo nepravilno in neučinkovito, kar jih stane časa, virov in poslovnih priložnosti.

Da bi poudaril težave in rešitve za slabe podatke v visokotehnoloških organizacijah, bo Steven Pannell iz IBO delil svoje izkušnje o tem, kako podatki vplivajo na proizvodnjo njihovega visoko občutljivega blaga. Pridružila se mu bosta Matjaž Pušnik (KPMG Slovenija) in Rudi Panjtar (SRIP ToP), ki bosta predstavila vpogled v trenutno najzahtevnejša vprašanja, povezana s podatki, in kako jih lahko proizvajalci rešijo.

Spletni seminar je primarno namenjen predstavnikom industrijskih podjetij, ki so digitalizirana, vendar želijo nadgraditi digitalizacijo na 2. stopnjo prek optimizacije procesov in izmenjave podatkov s partnerji.

Če raziskujete načine za širitev poslovanja brez obsežnih naložb v novo infrastrukturo, programsko opremo in dodatne zaposlene, tega ne smete zamuditi.

Dodatne informacije in prijava:  https://bit.ly/2FhEIMD

Vsak, ki se na webinar prijavi prek povezave, dobi email s povabilom na sodelovanje v KPMG raziskavi in povezavo na vprašalnik.
Če pa bi želeli vaše kontakte nagovoriti najprej skozi vprašalnik, (povabilo na webinar sledi v mailu), jim posredujte spodnjo direktno povezavo.

Sodelujte v KPMG raziskavi: https://bit.ly/3iesDqd