SRIP Tovarne Prihodnosti

Priložnost za pridobitev podpore v okviru programa Innovation Factory 2022

EIT Digital Innovation Factory tekom leta 2022 išče digitalne DeepTech dejavnosti, ki jih vodijo ekipe z močnim podjetniškim zagonom, v namen podpore naslednje generacije digitalnih podjetij, ki lahko vplivajo na Evropo in širše. Program Innovation Factory 2022 podpira vseevropske podjetniške ekipe iz izobraževalnih, raziskovalnih in poslovnih organizacij, da začnejo ali pospešijo digitalne DeepTech podvige na enem od naslednjih področij: digitalna tehnologija, digitalna industrija, digitalna mesta, digitalno dobro počutje in digitalne finance.

Oddajte prijavo

  • Podjetniški predlogi vseevropskih ekip iz poslovnih, izobraževalnih in raziskovalnih organizacij so v središču pozornosti EIT Digital Innovation Factory.
  • Predloge za ustvarjanje podvigov ali zgodnje pospeševanje podjetij mora predložiti skupina 2 do 4 komplementarnih organizacij, vpetih v ekosistem EIT Digital, iz vsaj 2 različnih evropskih držav in pripravljenih za intenzivno sodelovanje pri skupnem načrtu za 6 mesecev.
  • Predlogi morajo predstavljati specifično tehnološko rešitev za pomembno poslovno težavo, usklajeno z 5 strateškimi usmeritvami. Dobro opredeljena ekipa, začetne stranke in zasebne naložbe v podjetje so dodatne sestavine dobre prijave. Predlogi morajo tudi prispevati k finančni vzdržnosti EIT Digital.
  • Sprejeti predlogi se začnejo izvajati takoj po objavi rezultatov izbirnega postopka.
  • V primeru izbora, bo EIT Digital soinvestiral v vaš načrt ter vam pomagal pri zagonu ali spodbujanju vašega podjetja, predstavitvi vaše tehnologije, iskanju strank in privabljanju dodatnih vlagateljev.

EIT Digital je partnerska organizacija. To pomeni, da se pričakuje, da bodo organizacije v izbranih predlogih so ali bodo postale partnerice EIT Digital.

Če potrebujete pomoč pri iskanju partnerjev EIT Digital za sodelovanje ali imate dodatna vprašanja o EIT Digital na splošno in zlasti o Innovation Factory 2022, se obrnite na ustrezno vozlišče.

Oddaja prijave je možna kadarkoli tekom leta, z zadnjim rokom za oddajo 15. novembra 2022.

Dodatne informacije in prijava: https://www.eitdigital.eu/innovationfactory2022/