SRIP Tovarne prihodnosti na sejmu IFAM, INTRONIKA, ROBOTICS & ICT4Industry 2019

Ponovno prihaja med nas najpomembnejši strokovni Industrijski strokovni  sejem, ki pod eno streho združuje – IFAM, INTORNIKA, ROBOTICS & ICT4Industry 2019.
V času od
                           od torka 12. do četrtka 14.februarja 2019

se vam bodo na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani predstavila najpomembnejša podjetja iz segmentov avtomatizacije, mehatronike, robotike, digitalizacije, profesionalne in industrijske elektronike, 3D tiskanja ter drugo … ! 

Tokrat vam bo 92 podjetij predstavilo zadnje novosti in rešitve za vaše probleme oziroma možnosti za digitalizacijo poslovanja ter lažje vstope na zahtevne trge, predvsem pa omogočilo prednost.

Pripravite se na sejem in si zagotovite svoj čas pri razstavljavcih ter jih kontaktirajte z uporabo internetnega kataloga na  straneh sejma – www.icm.si!

Naši predavatelji  sodelujejo  tudi  pri zelo obširnem in kvalitetnem strokovnem programu, ki je brezplačno na voljo vsem obiskovalcem sejma.  Program  obsejemskega dogajanja  najdete  – TUKAJ. Navdušil vas  bo  tako s temami  kakor izjemnimi govorniki !

Veseli pa bomo, če nas boste osebno obiskali tudi na našem razstavnem prostoru, kjer   bomo predstavljali programa SRIP Tovarne prihodnosti in GOSTOP.  Prisotni bomo v dvorani Robotics, na prostoru A2-701.

Za vse dodatne informacije ali vprašanja smo vam z veseljem na voljo preko  našega kontaktnega poštnega naslova !