SRIP Tovarne Prihodnosti

Loading Dogodki

« Vsi Dogodki

  • This event has passed.

ConnectedFactories & EFPF Final Event

23/11/2022 - 24/11/2022

Zaključni dogodek projektov CF2 & EFPF bo potekal v Bruslju 23. in 24. novembra 2022.

Ker se oba projekta bližata koncu, EFFRA organizira zaključni dogodek, na katerem bodo predstavili dosežke, rezultate projektov in več.

Prvi dan dogodka bo predstavljen pregled poti do napredne in digitalne proizvodnje projektov ConnectedFactory 1 & 2, s posebnim poudarkom na poti podatkovnega prostora in poti krožne proizvodnje. Predstavljeno bo trenutno stanje rezultatov, ki jih je mogoče uporabiti, in demonstratorjev iz šestih inovacijskih akcij DT‐ICT‐07-2018-2019, kjer se bodo dokončani projekti osredotočali na dosežke in pridobljene izkušnje. Poleg tega bodo predstavljeni glavni izsledki in ključne ugotovitve v zvezi s horizontalnimi vidiki, kot so interoperabilnost, standardizacija, poslovanje, pravni vidiki in drugo.

Na 24. dogodku bodo predstavljeni rezultati treh pilotnih projektov EFPF ter poslovni in trajnostni modeli, implementirani v projektu EFPF. Poleg tega bo projekt predstavil najnovejši razvoj in prispevke k medsektorskim področjem, opredeljenim in obravnavanim v projektu CF2.

Model federacije, implementiran v projektu EFPF, omogoča medsebojno povezovanje platform, sistemov in storitev v domeni digitalne proizvodnje. Uporabnikom omogoča tudi uporabo inovativnih funkcionalnosti, eksperimentiranje s prelomnimi pristopi in razvoj rešitev po meri za povečanje povezljivosti, interoperabilnosti in učinkovitosti za scenarije proizvodnje velikosti serije ena.

Spodaj najdete osnutek dnevnega reda in povezavo za prijavo.

PROGRAM>>