SRIP Tovarne Prihodnosti

Nalaganje Dogodki

« Vsi Dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Avtomatizacija v industriji in gospodarstvu AIG’23

13/04/2023 - 14/04/2023

Konferenca Avtomatizacija v industriji in gospodarstvu AIG’23 je največja konferenca s področja avtomatizacije v državi.  Zainteresirano strokovno javnost seznanja z domačimi dosežki  na področju avtomatizacije –  prinaša vabljena predavanja, predstavitve člankov, podelitev nagrad Tehnološke mreže, predstavitve pokroviteljev, borzo kadrov in tekmovanje študentskih prispevkov.

Teme predavanj so osredotočene na avtomatizacijo industrijskih obratov, avtomatizacijo v logistiki in prometu, avtomatizacijo v energetiki, pametna mesta in skupnosti, pametne stavbe in dom, krožno gospodarstvo, trajnostno pridelavo hrane, tovarne prihodnosti in mobilnost ter izkušnje in izzive pri izobraževanju avtomatikov na daljavo.

V sklopu konference KC STV 13.4. 2023 s pričetkom ob 14:30  organizira okroglo mizo z naslovom Tovarne prihodnosti in zeleni prehod, ki jo moderira dr. Zoran Marinšek z naslednjimi sodelujočimi:

  • Matevž Frangež, državni sekretar na MGTŠ
  • dr. Peter Wostner, UMAR
  • mag. Matjaž Čemažar, direktor Domel d.o.o.
  • Stojan Kokošar, Kolektor SISTEH d.o.o.
  • Nina Meglič, Štejerska gospodarska zbornica (SRIP KG)

Po zaključku okrogle mize pa so obiskovalci vabljeni tudi na podelitev nagrad  najboljših magistrskih in diplomskih nalog s področja avtomatizacije in vodenja procesov, ki jih vsako leto organizira Tehnološka mreža za sodobne tehnologije vodenja. Mladi upi tudi letos ne bodo razočarali!

Več o prijavi in programu konference izveste na tej povezavi!

Veselimo se vašega obiska in osebnega srečanja z vami.

 

Podrobnosti

Začetek:
13/04/2023
Zaključek:
14/04/2023
Dogodek Kategorija:
Spletna stran:
https://aig.si/