SRIP Tovarne Prihodnosti

Loading Dogodki

« Vsi Dogodki

  • This event has passed.

Predstavitev inovacijskih vavčerjev

12/04/2023 : 09:00 - 11:00

Zastonj

V okviru projekta CIRCI –  Uvajanje krožnega gospodarstva v industrijske procese, vas prijazno vabimo na predstavitev javnega razpisa za inovacijske vavčerje, ki bo potekala v sredo, 12.4.2023 s pričetkom ob 9.00 na povezavi MS Teams. Cilj srečanja je predstavitev inovacijskih vavčerjev, ki podpirajo projekte z novimi načini uporabe stranskih materialov nastalih v industrijskih procesih, ki smo jih identificirali v procesu priprave podatkovne baze projekta CIRCI.

Srečanje bomo pričeli s predstavitvijo projekta CIRCI ter njegovega glavnega produkta – CIRCI podatkovne baze stranskih materialov v proizvodnji, s poudarkom na sledečih industrijah: elektroindustrija, plastičarska industrija in kovinska industrija. Organizatorji bomo z udeleženci delili podrobnosti glede pravil in dokumentacije potrebne za prijavo na razpis, ter odgovarjali na morebitna vprašanja.

Okvirna agenda:

  • Predstavitev projekta CIRCI
  • Otvoritev razpisa za inovacijske vavčerje
  • Baza podatkov sekundarnih materialov
  • Q & A

Razpis bo odprt od 12.4. do 15.5.2023.

>> Prijava na dogodek <<

Dogodek je brezplačen in je namenjen zainteresiranim organizacijam, ki se želijo vključiti v proces krožnega gospodarstva. Vašo udeležbo potrdite preko prijavnice na zgornji povezavi do 11. aprila 2023.

Podrobnosti

Datum:
12/04/2023
Čas:
09:00 - 11:00
Cost:
Zastonj
Dogodek Kategorija:
Spletna stran:
https://www.gzs.si/zbornica_elektronske_in_elektroindustrije/Obrazec/CIRCI-Predstavitev-inovacijskih-vav%C4%8Derjev