SRIP Tovarne Prihodnosti

Loading Dogodki

« Vsi Dogodki

  • This event has passed.

GoDigital 2023

14/11/2023 : 08:00 - 15:30

€250

Konferenca GoDigital 2023 je največja neodvisna poslovna konferenca na področju digitalizacije v Sloveniji. Letos bo potekala 14. novembra 2023, na Brdu pri Kranju.

Gostila bo tako domače kot tuje strokovnjake. Rdeča nit konference GoDigital 2023 – Vaši podatki, vaša super moč! bo, kako izkoristiti moč podatkov in umetne inteligence za ustvarjanje poslovne vrednosti?

Podatki so življenjska sila gospodarstva in gonilo inovacij. Lahko ugotovimo, da so v današnjem poslovnem svetu že ključni za uspešnost podjetij in organizacij. Podatki prinašajo priložnosti za podjetja, ki se jih še ne zavedamo v celoti. Podjetja lahko z njimi pridobijo dragocene informacije o svojih strankah, izdelkih in storitvah ter na podlagi tega izboljšajo svoje poslovanje ter sprejemajo prave odločitve.

Digitalni podatki so pomembni za inovativnost podjetij, saj lahko na njihovi podlagi razvijajo nove izdelke, storitve in poslovne modele. So ključni pri uvajanju trajnostnega poslovanja, krožnih poslovnih modelov, digitalnega potnega lista.

Naučili smo se, tudi skozi ChatGPT, kakšno transformacijsko moč predstavlja umetna inteligenca v družbi in kakšne nevarnosti prinaša. Enako velja za podjetja – umetna inteligenca z vašimi podatki omogoča doseganje še pred kratkim nepredstavljivih ravni digitalnega poslovanja, inovativnosti in konkurenčnosti.

Vsaka organizacija mora razmisliti in narediti načrt, kako uporabiti podatke za inoviranje in ustvarjanje poslovne vrednosti.

Bodite v koraku s časom – udeležite se konference GoDigital 2023 in izkoristite vašo super moč!

Na konferenci bomo tokrat že drugič podelili tudi nagrado GoDigital za najboljši digitalni projekt leta.

Na konferenci, ki je namenjena poslovnim in digitalnim odločevalcem, pričakujemo preko 400 udeležencev, tako z zasebnega kot javnega sektorja – tako s strani organizacij, ki so uporabniki informacijskih rešitev kot tudi predstavnikov IKT sektorja.

Več o dogodku in program

Podrobnosti

Datum:
14/11/2023
Čas:
08:00 - 15:30
Cost:
€250
Dogodek Kategorija:
Spletna stran:
https://godigital.gzs.si/