SRIP Tovarne Prihodnosti

Loading Dogodki

« Vsi Dogodki

  • This event has passed.

EIT Manufacturing: Manufacturing Days

10/05/2021 - 12/05/2021

Zastonj

Dnevi proizvodnje, organizirani s strani EIT Manufacturing, so del ViennaUP’21, ki je največji festival decentralnega zagona v Evropi, ki poteka od 27. aprila do 12. maja 2021.

Dogodek je namenjen pogovorom o proizvodnji, inovacijah in najnovejši tehnologiji. Združuje zagonska podjetja, ključne industrijske akterje, vlagatelje in strokovnjake za globalno proizvodnjo, da ti pridobijo vpogled v aktulane trende in odkrijejo nove priložnosti.

Glavni govorec  Tim Cole bo s predstavitvijo z naslovom The Future of Making – Making the Future otvoril dogodek Manufacturing days.

Predstavitve podjetij, pogovori z investitorji, panelne razprave s predstavniki velikih in zagonskih podjetji, prostori za ustvarjanje ter seje, ki zajemajo teme Brexita, aditivne proizvodnje, intelektualne lastnine, napredne proizvodnje, izobraževanja o proizvodnji EIT in mnogih drugih aktivnosti.

Dodatno organizirajo tudi virtualni Hackathon skupaj z Infineon Technologies Austria v štirih kategorijah programske in strojne opreme (Sound, 3D, Biosensing, Circuit Design) in gostijo BoostUp! RIS 2021 dogodek, natečaj za podjetnike, novoustanovljena podjetja in SMEje iz 17 EIT RIS držav.

Prijavite se na prvi brezplačni festival za proizvodna start-up podjetja!

REGISTRACIJA

Podrobnosti

Začetek:
10/05/2021
Konec:
12/05/2021
Cost:
Zastonj
Dogodek Kategorija:
Spletna stran:
https://manufacturingdays.viennaup.b2match.io/

Organizator

EIT Manufacturing
Obišči spletno stran Organizatorja