SRIP Tovarne Prihodnosti

Loading Dogodki

« Vsi Dogodki

  • This event has passed.

Predstavitev EXPO DUBAJ 2020

06/05/2021 : 11:00 - 11:45

SRIP Tovarne prihodnosti v sodelovanju s SPIRIT Slovenija vabi na spletno srečanje, ki bo potekalo v četrtek 6. maja ob 11 uri preko Zoom platforme – registracija TUKAJ. Na srečanju bodo predstavniki SPIRIT Slovenija predstavili podrobnosti glede največjega dogodka za podjetnike EXPO 2020, ki bo v času od oktobra 2021 do aprila 2022 postavil Dubaj v središče svetovnega dogajanja.

EXPO 2020 bo največji dogodek letošnjega leta in osrednja poslovna vzletna točka za trge Bližnjega vzhoda, Južne Azije in Afrike, na katerih živi več kot tri milijarde ljudi. Prvič v zgodovini bo potekal v eni od arabskih držav, njegove razsežnosti pa so rekordne, saj bo na njem sodelovalo največ držav doslej. EXPO 2020 bo v Dubaju potekal pod sloganom Povezovanje idej za prihodnost (Connecting Minds, Creating the Future), nosilne teme razstave pa bodo mobilnost, priložnost in trajnost. Del slednje bo tudi Slovenija, ki se bo v Dubaju predstavila v lastnem razstavnem paviljonu s sloganom Slovenia. Green and Smart Experience. Poudarek je na trajnostni, sodobni in ustvarjalni plati značaja Slovenije. Na rekordni izvedbi svetovne razstave EXPO se bo predstavilo več kot 190 držav, njihove paviljone in razstavne prostore pa bo obiskalo skupaj več kot 25 milijonov obiskovalcev.

EXPO 2020 predstavlja izjemno priložnost za predstavitev slovenskih potencialov in naše odprtosti za povezovanje z naprednimi okolji ter je izvrstna platforma za spoznavanje potencialnih partnerjev in soustvarjalcev edinstvenih zgodb, nastalih v Sloveniji. Ideja je ustvariti živahen utrip v slovenskem paviljonu, ki bo goste prepričeval z avtentičnimi podobami, prepričljivimi poslovnimi rešitvami in otipljivimi idejami za soustvarjanje boljšega sveta. Slovenski paviljon bo na razstavi dom slovenskega gospodarstva, opremljen z vso potrebno infrastrukturo, ki je potrebna za organizacijo vrhunskih poslovnih srečanj in promocijskih dogodkov.

Slovenski paviljon, bo v času od 21. novembra do 4. decembra 2021 oblikovan in predstavljen z osrednjo tematiko Tovarne prihodnosti in razvoj materialov. Udeležba je odlična priložnost za vsa podjetja, ki si želijo preboj na trg svetovnega merila. Več podobnosti na samem spletnem srečanju, kjer boste imeli priložnost za diskusijo s predstavniki SPIRIT Slovenija.

VABILO

Podrobnosti

Datum:
06/05/2021
Čas:
11:00 - 11:45
Dogodek Kategorija:

Venue

Online-ZOOM