SRIP Tovarne Prihodnosti

Loading Dogodki

« Vsi Dogodki

  • This event has passed.

Dan tehnoloških podjetij EU-Kanada

27/05/2021 : 15:00 - 18:00

Gospodarska zbornica EU v Kanadi (EUCCAN) organizira virtualni dogodek “EU-Canada Tech Business Day“. Dogodek, ki bo potekal 27. maja 2021 ob 15h (CET), bo združil številna evropska in kanadska podjetja, ki so dejavna na področjih čiste tehnologije ter agrarnih in medicinskih tehnologij. Organizirane bodo tri panelne razprave, ena na obravnavan sektor.

V luči trgovinskega sporazuma CETA se odpirajo številne priložnosti za sodelovanje in partnerstva med evropskimi in kanadskimi tehnološkimi podjetji. Sodelovanje na dogodku je brezplačno.

Veleposlaništvo v Ottawi vabi zainteresirana slovenska podjetja, da se pridružijo t.i. slovenski virtualni stojnici, kjer bodo obiskovalci lahko dobili splošne informacije o Sloveniji in neposredne informacije s strani sodelujočih slovenskih podjetij. Sodelovanje v virtualni stojnici bo prava priložnost za mreženje in iskanje poslovnih kontaktov.

Zainteresirana podjetja spodbujamo, da svoj interes za sodelovanje sporočijo na email Veleposlaništva v Ottawi: blaz.slamic@gov.si

Več o dogodku: EU-Canada Tech Business Day – Agenda (pdf)

Registracija: whova.com/portal/registration/europ1_202107

Dodatne informacije:

Podrobnosti

Datum:
27/05/2021
Čas:
15:00 - 18:00
Dogodek Kategoriji:
,
Spletna stran:
http://euccan.com/europe-canada-tech-business-day/