SRIP Tovarne Prihodnosti

Loading Dogodki

« Vsi Dogodki

  • This event has passed.

Brezplačno usposabljanje za večjo energetsko učinkovitost msp-jev in sodelovanje kot pilotno podjetje v eu projektu ‘SMEmPOWER EFFICIENCY’

17/12/2021 : 12:00 - 14:00

Zastonj

Kako lahko deluje podjetje trajnostno, zeleno in krožno ter je čim bolj učinkovito pri rabi energije, upravljanju z energijo in zmanjšanju stroškov? Kako zmanjšati ogljični odtis ter vpliv na podnebne spremembe?
Štajerska gospodarska zbornica (ŠGZ) vas v ta namen vljudno vabi:

  • v brezplačni program usposabljanja ‘Energetska učinkovitost v malih in srednje velikih podjetjih’, ki bo izveden spletno (zaradi pandemije COVID-19) in ga izvajajo strokovnjaki s Fakultete za strojništvo, Univerze v Ljubljani

in hkrati

  • k sodelovanju kot pilotno podjetje za spremljanje energetske učinkovitosti in pripravo energetskih projektov.

Pričetek usposabljanja: 17. januarja 2022, ob 12.00 preko spletne platforme ZOOM.

Namen in cilj projekta ‘SMEmPOWER EFFICIENCY‘ je spodbujati in pomagati MSP-jem in drugim subjektom pri vzpostavitvi in izvajanju sistema energetskega upravljanja, implementaciji energetskih pregledov ter analizah o rabi energije in informiranje o ukrepih za povečanje energetske učinkovitosti.
Vsem sodelujočim podjetjem so voljo tudi brezplačna svetovanja strokovnjakov in digitalna orodja, katerih uporaba omogoča izboljšanje upravljanja z energijo.
Več o projektu: https://smempower.com/

Dodatne informacije in prijava

Podrobnosti

Datum:
17/12/2021
Čas:
12:00 - 14:00
Cost:
Zastonj
Dogodek Kategoriji:
,