SRIP Tovarne Prihodnosti

Loading Dogodki

« Vsi Dogodki

  • This event has passed.

Virtualna delavnica: KAJ LAHKO SKUPNO RAZISKOVALNO SREDIŠČE NAREDI ZA VAS?

14/01/2022 : 10:00 - 11:30

Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport ter Skupno raziskovalno središče (JRC) Evropske Komisije v petek, 14.1.2022 organizirata virtualno delavnico, ki bo namenjena predstavitvi možnosti, ki jih ponuja skupno raziskovalno središče za raziskovalne organizacije, raziskovalce in raziskovalke. Dogodek bo trajal okvirno uro in pol, s pričetkom ob 10.00.

Skupno raziskovalno središče je znanstveno – raziskovalni in izobraževalni center Evropske Komisije, ki ima že več kot petdeset let izkušenj in izvaja neodvisne raziskave v podporo oblikovanju EU in nacionalnih politik, še posebej v okviru ključnih izzivov današnje družbe, kot so pravično in konkurenčno gospodarstvo, digitalna transformacija, zaščita državljanov EU, trajnostni razvoj ter demografske spremembe.

Skupno raziskovalno središče upravlja tudi s šestimi centri znanja, prav tako sodeluje z več kot tisoč organizacijami, katerih raziskovalci in raziskovalke imajo dostop do raziskovalne infrastrukture ter raziskovalnih podatkov preko različnih sporazumov o sodelovanju. V okviru delavnice bomo predstavili različne možnosti, ki jih ponuja.

Ciljna skupina delavnice so vodstva raziskovalnih organizacij, projektne pisarne ter raziskovalke in raziskovalci.

PRIJAVA

Podrobnosti

Datum:
14/01/2022
Čas:
10:00 - 11:30
Dogodek Kategorija:
Spletna stran:
https://www.eventbrite.com/e/kaj-lahko-skupno-raziskovalno-sredisce-jrc-stori-za-nas-registration-228847849077