SRIP Tovarne Prihodnosti

Loading Dogodki

« Vsi Dogodki

  • This event has passed.

SIQ: Šola vodenja

31/03/2022 : 09:00 - 15:00

920€

“Največja nevarnost v času turbulentnih sprememb ni turbulenca, temveč odločanje z včerajšnjo logiko.” Peter Drucker

Voditeljska znanja, veščine in spretnosti so ključ do učinkovitosti in uspešnosti posameznika ter organizacije. V današnji družbi so vodstvene kompetence potrebne slehernemu od nas, saj pri opravljanju svojega dela delujemo v različnih okoljih in vlogah. Dober vodja se zaveda pomembnosti »vodenja« ljudi, zato skrbi za stalno nadgrajevanje znanja na tem področju. Če vodja pri svojih sodelavcih, članih svojega tima, zbuja zaupanje in spoštovanje, mu bodo tudi sodelavci z veseljem sledili.

Udeleženci bodo izpolnili samoocenitveni vprašalnik osebnih menedžerskih potencialov, vključno z identifikacijo področij potrebnih nadaljnjega razvoja, ter pridobitve konkretnih, natančnih priporočil glede razvoja osebnega sloga vodenja, ki bodo v celoti prilagojeni potrebam in zmožnostim posameznika.

Vabimo vas, da se pridružite na štiridnevni Šoli vodenja, kjer boste s pomočjo prikazov najsodobnejših ugotovitev nevroznanosti in psihologije motivacije ter vrste praktičnih vaj okrepili veščino motiviranja sodelavcev ter razvili karizmatičen slog vodenja.

Z udeležbo na 4-dnevni intenzivni Šoli vodenja boste:

  • pridobili oziroma nadgradili znanja in veščine, potrebne za uresničevanje strategije in doseganje ambicioznih ciljev,
  • spoznali učinkovita orodja za vodenje sodelavcev ter jih naučili uporabljati v praksi,
    skozi poglobljeno razumevanje vzvodov motivacije razvili sposobnost navdihujočega vodenja ljudi,
  • osvojili uporabne tehnike za učinkovito komunikacijo, ki jih v današnjem poslovnem svetu kot vodja nujno potrebujete,
  • pridobili konkretne napotke za razvoj osebnega voditeljskega potenciala ter osvojili vsa potrebna znanja, da postanete karizmatičen vodja, ki mu bodo ljudje z veseljem sledili.

Način dela

Šola poteka v obliki delavnic, na katerih prevladujejo aktivne metode dela. Praktične vaje se izvajajo v manjših skupinah z uporabo tehnik viharjenja možganov, poenotenja razumevanja, določanja prioritet in doseganja konsenza.

Udeleženci boste izpolnili samoocenitveni vprašalnik osebnih menedžerskih potencialov, vključno z identifikacijo področij potrebnih nadaljnjega razvoja, ter pridobitve konkretnih, natančnih priporočil glede razvoja osebnega sloga vodenja, ki bodo v celoti prilagojeni potrebam in zmožnostim posameznika.

Delavnice potekajo od 9. do 15. ure.

Dodatne informacije in prijava

Podrobnosti

Datum:
31/03/2022
Čas:
09:00 - 15:00
Cost:
920€
Dogodek Kategoriji:
,
Spletna stran:
https://www.siq.si/izobrazevanje/program/izobrazevanje/?sola-vodenja&id=82A621D2-CC73-DF11-BC2F-0050569B4622

Organizator

SIQ
Phone
01 5609 894
Email
tanja.bencek@siq.si
Obišči spletno stran Organizatorja