SRIP Tovarne Prihodnosti

Loading Dogodki

« Vsi Dogodki

  • This event has passed.

Digitalne tehnologije kot podporniki pospeševanja prehoda v krožno gospodarstvo za MSP v območju Alp in Podonavja

16/06/2022 : 09:00 - 14:00

Zastonj

SRIP ToP v sodelovanju s TP LJ in MIZŠ vabi na dogodek z delavnico Digitalne tehnologije kot podporniki pospeševanja prehoda v krožno gospodarstvo za MSP v območju Alp in Podonavja, ki bo potekal v četrtek, 16. 6. 2022 od 9.00 do 14.00. v Tehnološkem parku Ljubljana.

vabimo vse zainteresirane deležnike na dogodek z delavnico na temo pospeševanja prehoda in podpore malim in srednje velikim podjetjem (MSP) v Sloveniji v krožno gospodarstvo s pomočjo digitalizacije ter iskanje
potencialnih sinergij med alpsko in podonavsko regijo za pospešitev tega prehoda. Dogodek bo potekal v četrtek, 16.6.2022 od 9.00 do 14.00 na Tehnološkem parku Ljubljana, stavba B,
v pritličju – dvorana B2/B3.

Dogodek, ki ga organiziramo Institut Jožef Stefan (IJS), Tehnološki park Ljubljana (TPLJ) ter Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport (MIZŠ), bo bo potekal v okviru dveh projektov, in sicer Circular4.0 (Interreg Območje Alp) ter GoDanuBio (Interreg Podonavje).

Na dogodku bodo predstavljeni ključni rezultati projekta Circular4.0 ter izbrani uspešni primeri pilotov krožne in digitalne transformacije v Sloveniji, ki so bili identificirani v okviru usposabljanja Circularity Acceleration Training 4.0 (t.i. CAT4.0). Predstavljeni bodo tudi ključni dosedanji rezultati projekta GoDanuBio, ki naslavlja teme krožnega(bio)gospodarstva v ruralnih območjih. Temu bo sledila skupna Circular4.0 in GoDanuBio soustvarjalna delavnica, kjer bodo mapirane aktualne in bodoče aktivnosti S3 v povezavi s krožnim gospodarstvom in digitalizacijo, da se uskladijo z aktivnostmi Circular4.0 akcijskega načrta in potrebami projekta GoDanuBio (krožno gospodarstvo na podeželju in biogospodarstvo). Sledili bodo zaključki delavnice in priporočila za nadgradnjo Circualr4.0 akcijskega načrta. Izpostavljene bodo tudi potencialne sinergije s projektom GoDanuBio.

Dogodek bo potekal v živo in se je nanj potrebno prijaviti. Vljudno vas prosimo, da se prijavite
na povezavi: https://forms.gle/wXHBQppim1BXNVrY7

Prijave sprejemamo do torka, 14.6.2022 do 14.00 oz. do zapolnitve mest. Dogodek je brezplačen.

Dodatne informacije o dogodku: Majda Potokar (majda.potokar@tp-lj.si) in Peter Kumer (peter.kumer@gov.si)

VABILO >>

PROGRAM >>

Podrobnosti

Datum:
16/06/2022
Čas:
09:00 - 14:00
Cost:
Zastonj
Spletna stran:
https://forms.gle/wXHBQppim1BXNVrY7

Venue

Tehnološki park Ljubljana