Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Advanced Factories: Access to Tech Event

20.04. : 10:00 - 13:30

Inovativnost je temelj za izboljšanje načina proizvodnje podjetij, načina, kako si zasnujejo podjetja in načina, kako se ukvarjajo s tem, kar se ne zdi več vredno.

EIT Manufacturing predstavlja »Access to Tech«, ekskluzivni dogodek, na katerem bodo najboljše inovativne skupine iz portfelja EIT Manufacturing iz vse Evrope predlagale nove rešitve za izboljšanje procesov in izdelkov v proizvodnih obratih. Ti scaleupi bodo povabljeni, da se srečajo z izbranim številom industrijskih korporacij, ki so pripravljene spoznati inovacije, ki so že preizkušene na trgih, in potencialno sodelovati z njimi za izboljšanje lastnih procesov.

Ta dogodek je soorganiziran z Acció, agencijo katalonske vlade za poslovno konkurenčnost, in bo potekal v okviru njihovega dogodka “Open Innovation Challenge Manufacturing”. Dostop do tehnologije bo potekal v četrtek, 20. aprila, na sejmu Advanced Factories Expo & Congress v Barceloni (Španija) od 10.00 do 13.30.

Cilj dogodka je prinesti vzorec tehnologij in rešitev iz vse Evrope s potencialom za pomoč podjetjem in MSP pri proizvodnji na bolj učinkovit in trajnosten način, kar vodi do višjih marž in nižjih emisij.

Vrste tehnologij bodo raznolike in se bodo ukvarjale z vprašanji, kot so: sledenje, prediktivno vzdrževanje, zagotavljanje kakovosti, energetska učinkovitost, krožno gospodarstvo in več.

Kako lahko sodelujete na dogodku?

Pri Access to Tech lahko sodelujete na dva načina. Prva možnost vam omogoča načrtovanje sestankov s sodelujočimi zagonskimi podjetji z registracijo v naši mrežni platformi. Druga možnost ponuja priložnost, da se udeležite jutranjega dela dogodka in poslušate vse konference in predstavitve.

Dodatne informacije in prijava>>

Podrobnosti

Datum:
20.04.
Ura:
10:00 - 13:30
Kategorija Dogodek:

Organizator

EIT Manufacturing
Poglej Organizator spletno stran