SRIP Tovarne Prihodnosti

Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Emerging Green Marketplaces webinar

19/10/2021 : 15:00 - 17:00

V sodelovanju z European Cluster Alliance, Enterprise Europe Network in European Cluster Collaboration Platform, nizkoogljična poslovna akcija (LCBA) 19. oktobra ob 15:00 po srednjeevropskem času organizira spletni seminar za raziskovanje priložnosti na zelenih trgih Amerike.

EU Low Carbon and Circular Economy Business Action (LCBA) je pobuda, katere cilj je olajšati poslovna partnerstva med evropskimi podjetji (srednje velika in mala in srednje velika podjetja), ki ponujajo zelene tehnologije, in podjetji na 6 ciljnih trgih v Ameriki. Želijo zmanjšati emisije ogljika, spodbujati načela zelenega dogovora EU in podpreti izvajanje Pariškega sporazuma o podnebnih spremembah.

Spletni seminar bo predstavil najnovejše tržne priložnosti za evropska podjetja s čistimi tehnologijami v Argentini, Braziliji, Kanadi, Čilu, Kolumbiji in Mehiki. Predstavil bo programe podpore podjetjem EU, ki vam bodo pomagali prepoznati vaše priložnosti, ustvariti potrebne povezave in spoznati potencialne partnerje in stranke ter prejeti tehnično pomoč za komercializacijo vašega podjetja na teh trgih.

Dodatne informacije in PRIJAVA

Podrobnosti

Datum:
19/10/2021
Ura:
15:00 - 17:00
Kategorija Dogodek:
Spletna stran:
https://clustercollaboration.eu/content/low-carbon-business-actions-webinar-opportunities-green-eu-businesses-americas