SRIP Tovarne Prihodnosti

Loading Dogodki

« Vsi Dogodki

  • This event has passed.

Gaia-X Roadshow Ljubljana – Podatkovni prostori v EU s primerom iz proizvodnje

07/09/2023 : 09:00 - 14:00

Gaia-X Hub Slovenia, IKT Horizontalna mreža in Združenje za informatiko in telekomunikacije pri GZS vas vabimo, da se nam pridružite 7. septembra 2023 na Gospodarski zbornici Slovenije na ekskluzivnem dogodku za mreženje Gaia-X Roadshow, kjer boste izvedeli več o podatkovnih prostorih v EU na področju proizvodnje in preživeli dan, poln navdiha, izmenjave znanj in druženja.

Na dogodku bo nastopil izvršni direktor Gaia-X Francesco Bonfiglio, ki bo z vami delil svoje strokovno znanje in poglede na prihodnost in nastajanje evropske digitalne pokrajine. Predstavili bomo tudi EUProGigant »lighthouse« referenčni projekt na področju proizvodnje Ideal Component Matching, katerega bo predstavil Clemens Neuwirth, svetovalec za digitalno proizvodnjo pri Concircle (AT)

Namen dogodka Gaia-X Roadshow Ljubljana je združiti podjetja, odločevalce in zainteresirane deležnike v Sloveniji, ki so ključni pri oblikovanju podatkovnih prostorov na področju proizvodnje. Ne zamudite te priložnosti za povezovanje, sodelovanje, učenje o sistemu Gaia-X in raziskovanju novih možnosti za trajnostno digitalno prihodnost vaših podjetij.

Ta ekskluzivni dogodek bo ponudil tudi ogromno priložnosti za mreženje in vaša vprašanja.

Podrobnosti

Datum:
07/09/2023
Čas:
09:00 - 14:00
Dogodek Kategorija:
Spletna stran:
https://www.gzs.si/Dogodki/7-09-2023/gaia-x-roadshow-ljubljana