Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Gospodarska delegacija na Češko

15.05. - 16.05.

V okviru krepitve in poglabljanja gospodarskih in poslovnih odnosov med Slovenijo in Češko bo Gospodarska zbornica Slovenije (GZS) v sodelovanju z Gospodarsko zbornico v Brnu, Agencijo SPIRIT, IKT Horizontalno mrežo in Ministrstvom za zunanje in evropske zadeve, organizirala Poslovni forum z naslovom “Get2gether: Czech – Slovenian cyber security forum”, ki bo potekal med 16. in 17. majem 2023, na gospodarski zbornici Brno ter Masarykovi Univerzi.

Predstavnike slovenskih podjetij s področja kibernetske varnosti, naprednih digitalnih tehnologij, avtomatizacijo in robotizacijo, AI, Blockchain, Big Data, Cloud computing, Digitalni dvojčki in platforme, vljudno vabimo k udeležbi v gospodarski delegaciji na Češko, Brno. Za udeležence delegacije pripravljamo poslovni forum, na katerem se bodo predstavila slovenska podjetja in podjetja iz Češke.

Ob zaključku foruma bodo organizirana poslovna srečanja med slovenskimi in češkimi podjetji z namenom razširitve trgovinskih in naložbenih odnosov med državama.

Organizirani program delegacije je namenjen predstavnikom podjetij, ki želijo:

  • srečati uspešna podjetja na Češkem,
  • spoznati trende prihodnosti in razsežne poslovne priložnosti,
  • obogatiti vedenje o obnašanju, odzivih, razmišljanju konkurence,
  • se povezati s ključnimi deležniki spodaj navedenih sektorjev ter predstavniki vlad.

Namen poslovnega foruma je sodelujoča podjetja seznaniti s trenutnim stanjem, novostmi in tehnološkimi rešitvami na področju kibernetske varnosti, da bi bilo njihovo delovanje v novem digitalnem okolju učinkovitejše, učinkovitejše in varnejše.

PRIJAVE

Zainteresirane predstavnike slovenskih podjetij vljudno vabimo, da sodelovanje v delegaciji potrdite preko on-line prijavenajkasneje do 21. aprila 2023. Po izteku roka za prijave bodo za udeležence delegacije organizirali pripravljalni sestanek ter podrobneje predstavili izvedbo programa obiska ter sestavo gospodarske delegacije.

STROŠKI

Možnost sofinanciranja 60% stroškov udeležbe

Mikro, mala in srednja podjetja imajo možnost sofinanciranja 60% stroškov udeležbe z uveljavitvijo vavčerja za udeležbo v gospodarskih delegacijah, ki ga je razpisal Slovenski podjetniški sklad (SPS). Pri oddaji vloge za koriščenje vavčerja je na SPS potrebno predložiti potrdilo o udeležbi v gospodarski delegaciji, ki ga posameznem članu gospodarske delegacije izda Gospodarska zbornica Slovenije.

Stroški potovalnega aranžmaja in kotizacija

Neposredne, lastne stroške potovalnega aranžmaja krijejo udeleženci sami. V sklopu delegacije je tudi predviden organiziran skupinski prevoz do Brna. Stroški organiziranega prevoza in nočitve se bodo krili iz naslova kotizacije.

Stroški kotizacije GZS za udeležbo v delegaciji znašajo 150,00 EUR na posameznega udeleženca (DDV je vključen v ceno). Udeleženci za kotizacijo prejmejo organizacijsko podporo pri pripravi in izvedbi obiska delegacije. Račun za kotizacijo bo GZS izdala ob zaključku zbiranja prijav s takojšnjim rokom plačila. Za morebitno odpoved udeležbe v delegaciji po 21. aprilu, zaradi že nastalih organizacijskih stroškov, kotizacije ne vračamo oz vam zaračunamo v celoti.

PRIJAVA

DODATNE INFORMACIJE

Podrobnosti

Začetek:
15.05.
Zaključek:
16.05.
Spletna stran:
https://www.gzs.si/Dogodki/15-05-2023/gospodarska-delegacija-na-cesko-