SRIP Tovarne Prihodnosti

Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Informativni dan za EDF (European Defense Fund) razpise

15/09/2021 - 17/09/2021

Brezplačno

Po objavi razpisov Evropskega obrambnega sklada (EDF) za leto 2021 bo Evropska komisija 15. septembra pripravila informativni dan, ki mu bodo sledila povezovanja v mrežo 16. in 17. septembra.

Direktorat Evropske komisije za obrambno industrijo in vesolje vas vabi k sodelovanju na informativnih dnevih ERS o razpisih za zbiranje predlogov za leto 2021, ki so bili 30. junija objavljeni na portalu možnosti financiranja in razpisov.

Brezplačen tridnevni virtualni dogodek, ki bo vseboval informativni dan za predstavitev razpisov za zbiranje predlogov za leto 2021, razlago načinov sodelovanja ter predstavitev vpogledov in pričakovanj Evropske komisije, ki mu bo sledil dvodnevni posredniški in povezovalni dogodek, ki ponuja edinstven mednarodne izkušnje pri povezovanju za oblikovanje zmagovalnih konzorcijev na področju obrambe in raziska.

Kaj bo obravnavano?

EDF v obdobju 2021–2027 zagotavlja 8 milijard EUR sofinanciranja za obrambne raziskave in razvoj na vseh operativnih in tehnoloških področjih (kopenska, morska, zračna, vesoljska, kibernetska, informacijska, energetska, materialna, KBRJ itd.).

Komisija bo predstavila tematike razpisa EDF 2021, načine sodelovanja in postopek predložitve. Poleg tega bo dogodek prijaviteljem zagotovil edinstveno priložnost, da svoje ideje in strokovno znanje predstavijo vodilnim podjetjem, raziskovalnim organizacijam, akademskim krogom, malim in srednjim podjetjem ter vrhunskim inovatorjem iz različnih panog. Virtualni posredniški dogodek vam bo omogočil razširitev mednarodne mreže in ustvarjanje strateških partnerstev z načrtovanimi sestanki ena na ena.

Prijava je možna od 16. avgusta do 8. septembra.

Za dodatne informacije obiščite povezavo ali se obrnite na DEFIS-EDF@ec.europa.eu

Podrobnosti

Začetek:
15/09/2021
Zaključek:
17/09/2021
Cena:
Brezplačno
Kategorija Dogodek:
Spletna stran:
https://ec.europa.eu/defence-industry-space/european-defence-fund-edf-information-day-networking-event_en