SRIP Tovarne Prihodnosti

Nalaganje Dogodki

« Vsi Dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Konferenca eduTech 2023

22/03/2023 : 09:00 - 15:00

Podjetniški inkubator Kočevje s partnerji pripravlja v sredo, 22. marca 2023 v Športni dvorani Kočevje konferenco eduTech 2023. Na konferenci z naslovom “Digitalne evolucije brez učiteljev ne bo” želijo v prvi vrsti izpostaviti dobre prakse uporabe tehnologije za večji poudarek izkustvenega učenja in medpredmetnega povezovanja v luči izzivov 21. stoletja.

 

Na EduTech konferenci 2023 bodo identificirane dobre prakse, kako pri različnih predmetih na različnih stopnjah izobraževanja že danes nekateri učitelji aktivno uporabljajo tehnologijo. Nekateri zgolj računalniške programe, drugi mobilne aplikacije, tretji robotke brez uporabe računalnikov, nekateri XR tehnologije za boljšo predstavnost in virtualno izkušnjo. A primerov je še več. Vse to se dogaja pri učiteljih brez predhodnega računalniškega znanja.

 

Na enem mestu bodo zbrali praktične primere, demonstracijo različnih tehnologij, predstavnike šol, ki bodo odgovorni za bodočnost razvoja njihovih izobraževalnih institucij, fakultete kot izobraževalce učiteljev, odločevalce, predstavnike podjetij, lokalnih skupnosti in medije.

 

Spletna stran s programomhttp://www.inkubator-kocevje.si/edutech/

Podrobnosti

Datum:
22/03/2023
Čas:
09:00 - 15:00
Spletna stran:
https://www.inkubator-kocevje.si/edutech/

Prizorišče

Športna dvorana Kočevje

Organizator

Podjetniški inkubator Kočevje
Telefon
031 522 379
E-naslov
adem@inkubator-kocevje.si