SRIP Tovarne Prihodnosti

Nalaganje Dogodki

« Vsi Dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Poslovno srečanje: Koraki do pametne tovarne – III. sklop

16/05/2023 : 08:30 - 12:00

SRIP ToP v sodelovanju s Kolektor Sisteh d.o.o. in njihovim poslovnim partnerjem DataLab, vabi na 3. poslovno srečanje v nizu dogodkov z naslovom Koraki do pametne tovarne. Dogodek bo potekal dne 16. maja 2023, med 8.30 in 12.00, v živo na lokaciji Gospodarske zbornice Slovenije (GZS), Dimičeva 13, Ljubljana.

Obravnavali bomo dve ključni temi, ki se nanašata na moderno proizvodnjo:

  • Planiranje in terminiranje proizvodnje.
  • Samodejni zajem podatkov v realnem času.

Tokratni dogodek bomo popestrili s hekatonom, kjer bomo združili posameznike z različnih okolij in skupaj prišli do prebojnih in inovativnih rešitev s področja Tovarn prihodnosti. Cilj te delavnice je spodbujati sodelovanje med strokovnjaki in zainteresiranimi udeleženci, da bi izmenjali izkušnje, dobre prakse in inovativne rešitve, ki so jih uporabili pri reševanju konkretnih izzivov v proizvodnji. Kot primer bomo predstavili tudi dva proizvodna obrata, ki sta se tega lotila s pomočjo naprednih pristopov.

Tudi tokrat bodo z nami že znani strokovnjaki, od katerih boste lahko prejeli veliko koristnih informacij: Matej Golob (CorpoHub), Jasna Rihter (Datalab), Miha Trček (CADCAM Group), Marko Mandelj (Sinapro) in Franc Žaberl (Fanuc), ki bodo odgovorili na vsa vaša vprašanja.

Ob koncu srečanja sledi še mreženje ob kosilu.

Dogodek je brezplačen, obvezna pa je predhodna prijava zaradi zagotovitve mest, ki so omejena. Prijave sprejemamo do zapolnitve mest, preko SPLETNE PRIJAVNICE.

Lepo vabljeni k udeležbi!

VABILO in PROGRAM >>

Podrobnosti

Datum:
16/05/2023
Čas:
08:30 - 12:00
Dogodek Kategorija:

Organizator

SRIP ToP

Prizorišče

Gospodarska zbornica Slovenije, Dimičeva 13, Ljubljana
Dimičeva 13
Ljubljana, 1000
+ Google Map