SRIP Tovarne Prihodnosti

Loading Dogodki

« Vsi Dogodki

  • This event has passed.

Projektni forum 2023

09/05/2023

Kakšen je potencial in kateri so izzivi, ki v projektni management prihajajo s hitrim napredkom UI? Vabljeni na konferenco Projektni forum 2023!

Vljudno vabljeni na konferenco Projektni forum 2023, ki bo potekala v torek, 9. maja 2023, v Hotelu A (pri Žalcu). Organizator dogodka je Slovensko združenje za projektni management.

Letošnja tema dogodka je namenjena vsem, ki se ukvarjajo s projekti, vodenjem ali delujejo na področju oz. jih zanima področje umetne inteligence. Naslov letošnjega dogodka je Prihodnost projektnega managementa: integracija umetne inteligence in človeškega znanja.

Umetna inteligenca na velika vrata vstopa v vse organizacije, v vse procese in v življenje vsakega posameznika. Na velika vrata vstopa tudi v svet projektov in projektnega managementa. Kakšen je potencial in kateri so izzivi, ki v projektni management prihajajo s hitrim napredkom UI, bo osrednji predmet razprav in razmišljanj na Projektnem forumu 2023.

Na konferenci se vam bodo kot govorniki pridružili dr. Igor Vrečko (EPF, ZPM), Mitja Trampuž (AI4SI, CREApro d.o.o.), Tomi Ilijaš (Arctur d.o.o.), dr. Boris Cergol (Endava d.o.o.), dr. Franc Bračun (NLB d.d.), Gregor Jeromen (Result d.o.o.), Boštjan Božič (Trapview by EFOS d.o.o.), Martin Pečar (Omniopti d.o.o.).

Več o konferenci Projektni forum 2023 in prijava na konferenco na www.zpm.si/forum.

Vljudno vabljeni!

Podrobnosti

Datum:
09/05/2023
Dogodek Kategorija: