SRIP Tovarne Prihodnosti

Loading Dogodki

« Vsi Dogodki

  • This event has passed.

Seminar: Možnosti poslovanja s Poljsko

18.06. : 13:00 - 15:00

Poljsko slovenski poslovni Klub Triglav Rysy v sodelovanju z Gospodarsko zbornico Slovenije, Javno agencijo SPIRIT Slovenija ter veleposlaništvoma Republike Slovenije ter Republike Poljske vabi predstavnike slovenskega gospodarstva in ostale zainteresirane, da se udeležijo predstavitve – seminarja, ki bo potekal na Gospodarski zbornici Slovenije, dvorana C v 1. nadstropju v torek 18. junija od 13.00 ure naprej.

Na poslovnem dogodku bodo lahko udeleženci pridobili informacije o trenutnem stanju poljskega gospodarstva ter priložnostih za gospodarsko trgovinsko sodelovanje, o vrstah pomoči in spodbud, ki jih lahko slovenskim podjetjem nudijo nacionalne in lokalne podporne institucije in predstavništva, predstavljene pa bodo tudi izkušnje slovenskega podjetja. Del seminarja bo namenjen predstavitvi regije Zgornja Šlezija z glavnim mestom Katowice, kamor načrtujemo v jesenskem času obisk slovenske poslovne delegacije.

Poleg predstavnikov organizatorjev bodo udeležencem svojo dejavnost predstavili še Poljska investicijska in trgovinska agencija (PAIH), Urad maršala šlezijske regije ter regionalna Gospodarska zbornica Šlezije, katere predsedujoči je tudi častni konzul R Slovenije. Podroben program se nahaja v prilogi.

Vabimo vas, da se pridružite na poslovnem dogodku in izpolnite elektronsko prijavnico. Vaše prijave sprejemajo do ponedeljka 17. junija do 12.00 ure.

Podrobnosti

Datum:
18.06.
Čas:
13:00 - 15:00
Dogodek Kategorija:
Spletna stran:
https://www.gzs.si/Dogodki/18-06-2024/seminar-moznosti-poslovanja-s-poljsko