SRIP Tovarne Prihodnosti

Loading Dogodki

« Vsi Dogodki

  • This event has passed.

Turning breakthrough R&I to the market: Horizon Europe ERC Proof of Concept & EIC Transition

16/06/2023 : 10:00 - 12:00

16. junija APRE s pomočjo tematske ekipe ERC in mreže nacionalnih kontaktnih točk EIC/EIE, Access2EIC, organizirata spletni spletni seminar »Turning breakthrough R&I to the market: Horizon Europe ERC Proof of Concept and EIC Transition«.

Namen dogodka je predstaviti razpise, ki so na voljo v okviru Horizon Europe Proof of Concept (ERC) in EIC Transition. To bo priložnost za pogovor o razpisu PoC, novih pravilih in merilih ocenjevalne sheme ter možnostih, ki jih ta ponuja za sodelovanje v naslednjih razvojnih ukrepih, kot so priložnosti razpisa EIC Transition.

Instrumenta podpirata raziskave in posledično razvoj ter validacijo tehnologij do razvoja poslovnih modelov za prihodnjo komercializacijo inovacij, opredeljenih kot disruptivne.

Na spletnem seminarju bodo sodelovali predstavniki ERCEA, Izvajalske agencije Evropskega raziskovalnega sveta in EISMEA – European Innovation Council and SMEs Executive Agency.

Udeležba na dogodku je brezplačna, prijava obvezna.

ERC govorec:

  • Anna Pelagotti, strokovnjakinja za politiko, European Research Council Executive Agency: ERC Proof of Concept scheme in Horizon Europe

Dodatne informacije in prijava

Podrobnosti

Datum:
16/06/2023
Čas:
10:00 - 12:00
Dogodek Kategorija: