Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Zaključni dogodek projekta Trinity

08.02. : 08:30 - 16:00

Zaključni dogodek projekta TRINITY, namenjen omogočanju priložnosti za mreženje med udeleženci, je posvečen tehničnim rešitvam Trinity, agilni proizvodnji in standardizaciji in bo potekal v sredo, 8. februarja od 8.30 do 16.00 v Bruslju v BluePoint Brussels.

Kot že veste, je projekt TRINITY, financiran v okviru programa za raziskave in inovacije Horizon Europe, ustvaril mrežo multidisciplinarnih in sinergijskih lokalnih središč digitalnih inovacij (DIH), sestavljenih iz raziskovalnih centrov, podjetij in univerzitetnih skupin, ki lahko prispevajo k razvoju agilno proizvodnjo v Evropi.

V zvezi s tem bo ta dogodek zagotovil celovit pregled dosežkov projekta, priložnosti standardizacije za tehnološke inovacije ter trenutno ozadje politike EU, ki je pomembno za projekt TRINITY in na splošnem področju agilne proizvodnje in drugih nastajajočih tehnologij.

Konferenca (ki bo vključevala različne panelne razprave in kosilo za mreženje) bo združila oblikovalce politik na visoki ravni, industrijske akterje, raziskovalne ustanove in druge ustrezne zainteresirane strani, da bi izmenjali mnenja o trenutno najbolj perečih vprašanjih, povezanih z napredno proizvodnjo.

Preverite agendo dogodka tukaj in se prijavite preko te povezave.

Podrobnosti

Datum:
08.02.
Ura:
08:30 - 16:00
Kategoriji Dogodek:
,
Spletna stran:
https://trinityrobotics.eu/events/trinity-final-event/