Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Znanstveno-tehnološki forum Rudolfovo na temo »DIGITALIZACIJA V GOSPODARSTVU«

04.04. - 07.04.

Rudolfovo – Znanstveno in tehnološko središče Novo mesto je ob lanski ustanovitvi so-organiziralo prvi Znanstveno-tehnološki forum, takrat pod imenom Dnevi industrije 4.0 v praksi, na katerem je ob sodelovanju s pomembnimi predstavniki regijskega gospodarskega in izobraževalnega okolja  osvetlilo razloge za ustanovitev tovrstne javne ustanove in dokazalo, da so načrti tedaj novoustanovljenega subjekta dovolj ambiciozni, da si zaslužijo pozornost in podporo širšega okolja.

Letošnja izvedba tega dogodka bo sporočila, posredovana pred letom dni, utrdila in nadgradila, vse s ciljem, da se okrepi zavest o nujnosti vlaganj v raziskave in razvoj ter v prenos znanja iz akademskih ustanov v gospodarstvo, tako na ravni gospodarsko vodilne slovenske regije, kot Slovenije v celoti.

Osrednja tema letošnjega znanstveno-tehnološkega foruma bodo izzivi in rešitve za digitalizacijo v gospodarstvu. 

Znanstveno-tehnološki forum Rudolfovo bo 4. aprila 2023 nagovarjal številne relevantne javnosti. Prvenstveno so to predstavniki regijskega in slovenskega gospodarstva, izobraževalnih ustanov iz regije JV Slovenija, predstavniki lokalnih skupnosti, državnih organov, pa tudi medijev in drugih vplivnih javnosti. Na ta dan pričakujemo obiske uglednih predstavnikov države, lokalnih skupnosti, gospodarstva in znanosti. V sklopu foruma bomo uradno odprli nov Laboratorij za razširjeno resničnost.

Program in dodatne informacije se nahajajo na spletni strani: https://www.rud.si/znanstveno-tehnoloski-forum-rudolfovo-2023-4-7-4-2023-podbreznik-15-novo-mesto-osrednja-tema-letosnjega-foruma-bodo-izzivi-in-resitve-za-digitalizacijo-v-gospodarstvu/

Zaradi boljše organizacije vas prosimo, da svoj prihod na dogodek sporočite najpozneje do petka, 31. marca 2023, na naslov: maja.bozic@rudolfovo.eu.

Podrobnosti

Začetek:
04.04.
Zaključek:
07.04.
Kategorija Dogodek: