SRIP Tovarne Prihodnosti

Prijava na Prvi razpis projekta TERRINet – Evropsko raziskovalno omrežje za robotiko

Z veseljem sporočamo, da so odprli prvi razpis za prijavo  na projektu TERRINet.
TERRINet je prva evropska raziskovalna infrastruktura s področja robotike, ki lahko ponudi vrhunsko infrastrukturo, odlične raziskovalne storitve in usposabljanje za različne uporabnike po vsem svetu.
TERRINet vam omogoča, da dobite BREZPLAČEN dostop do 15 različnih evropskih raziskovalnih infrastruktur za robotiko ( ogled na https://www.terrinet.eu/infrastructures/), da  lahko raziščete in preizkusite svoje zamisli v okviru raziskovalnih projektov med običajnim 10 dnevnim bivanjem na lokaciji željene infrastrukture.

Ne zamudite odlične priložnosti za stik z vodilnimi in kreativnimi znanstveniki, tehnologi, strokovnjaki in industrijskimi predstavniki, ki vas bodo navdihnili.

Prijavite se zdaj!

Obiščite spletno stran aplikacije, da se registrirate in oddate predlog za raziskave. Lahko dobite sredstva, ki pokrivajo potne stroške, stroške bivanja in nastanitve za izvedbo vašega projekta na raziskovalni infrastrukturi po vaši izbiri.

TERRINet Razpis za prijavo – pomembni datumi

Otvoritev: 1. december 2018
Rok: 31. marec 2019
Obvestilo o rezultatih: 31. maj 2019
Dostop (izvajanje odobrenih projektov): julij-oktober 2019
Spletna stran aplikacije: https://bit.ly/2Cr3uGp
Za nadaljnje informacije obiščite: www.terrinet.eu
Mail:  dissemination@terrinet.eu
Prospekt: http://ctop.ijs.si/wp-content/uploads/2019/02/TERRINENet.pdf

Projekt TERRINet je prejel financiranje iz raziskovalnega in inovacijskega programa Obzorje 2020 Evropske unije v okviru sporazuma o dodelitvi sredstev št. 730994.