SRIP Tovarne Prihodnosti

Razpis QU4LITY za pilotne in razvojne projekte v okviru Zero Defect Manufacturing

Obveščamo vas o 2. razpisu v okviru projekta QU4LITY, kateri bo odprt do 18.6.2021.

Zmagovalci prvega razpisa QU4LITY že izvajajo svoje eksperimente, projekt QU4LITY pa želi svojo skupnost še dodatno povečati v okviru razvoja skupnega podatkovnega modela izdelkov in storitev na področju proizvodnje brez napak (Zero Defect Manufactring) in avtonomna kakovost (Autonomous Quality).

Z 2. razpisom razpisom bosta projekt QU4LITY in združenje Digital Factory Alliance združila dobavitelje in končne uporabnike izdelkov in storitev v vodenih pilotskih linijah po Evropi ter s tem razširili svoj ekosistem, zahvaljujoč izboljšanju obstoječe platforme, pilotov ter validacije QU4LITY konceptov in platform z ustvarjanjem novih ZDM pilotov.

Javni razpis cilja predvsem na naslednje dejavnosti, ki jih izvajajo SME-ji in Midcap-i:

  • Tip A: Piloti ZDM za proizvajalce SME / MidCap, ki uporabljajo paradigmo QU4LITY znotraj avtonomne kakovosti. Ti novi piloti bodo sestavljeni iz rešitev, ki bodo na voljo proizvajalcem, ki bodo dopolnjevale obsežne pilote znotraj ekosistema QU4LITY.
      • Dodeljeni proračun: 310 000 EUR za financiranje 4 projektov (max proračun: 72 000 EUR na predlog)
  • Tip B: Izboljšave digitalnih platform in pilotov QU4LITY s strani MSP in MidCaps, kar bo podjetjem omogočilo nadaljnji razvoj projektnih sistemov z uporabo odprtih API-jev, ki jih ponuja projekt.
      • Dodeljeni proračun: 375 000 EUR za financiranje 5 projektov (največji proračun: 75 000 EUR na predlog).

Dodatne informacije

Ne zamudite priložnosti in pridobite dodaten vpogled v razpis. Registracija in informacije o spletnem seminarju na temo razpisa bodo na voljo na uradni spletni strani QU4LITY in družabnih omrežjih.