SRIP Tovarne Prihodnosti

Praktični program Mojstrstvo vitkega inoviranja v elektroindustriji

GZS vas vabi na sistematičen, 24-urni praktičen program za učinkovito vitko-agilno inoviranje v elektroindustriji, s poudarkom na inoviranju prebojnih poslovnih modelov.

Svet se vse bolj pospešeno spreminja, še posebej zaradi COVID-19 situacije. Elektrifikacija, digitalizacija, krožno gospodarstvo, re-globalizacija, menjava generacij ipd. dobivajo izjemen vpliv. Preobrazili se bodo vsi poslovni sistemi in vsak del teh sistemov. Ključno vlogo pri tem imajo ljudje in šele potem tehnologije.

Spreminjanje razmer ni le grožnja, temveč tudi naša priložnost za preboje z dobro domišljenimi poslovnimi rešitvami. Spreminjanje razmer zahteva prilagajanje verig vrednosti na vseh nivojih. Najbolj učinkovite spremembe ali inovacije se ne zgodijo naključno – zgradijo se načrtno! Zgradijo jih kompetentni in motivirani timi.

Vabljeni, da se programa Mojster vitkega inoviranja udeležite:  

  • podjetniki in inovatorji, vodje vitkega inoviranja,
  • strokovnjaki za raziskave in razvoj izdelkov,
  • vodje poslovnega razvoja in strategij, digitalizacije,
  • vodje razvoja kadrov in organizacijskih sprememb,
  • predstavniki korporativnega investiranja

Zaradi interaktivnega dela na delavnicah sprejmejo v program največ 12 udeležencev. Programa se načeloma lahko udeleži več različnih udeležencev iz podjetja. Čeprav so zamenjave možne, priporočajo, da se vseh modulov udeleži ista oseba, ker se vsebine sistematično povezujejo in nadgrajujejo.

Za dodatne informacije in prijavo obiščite objavo na strani GZS.