SRIP Tovarne Prihodnosti

Britanski teden digitalne proizvodnje

Digital Manufacturing Week je britanski nacionalni festival napredne proizvodnje, ki vsako leto privabi na tisoče proizvajalcev, vodilnih v industriji in ponudnikov tehnologije.

Vso dogajanje v tednu praznuje odličnost: strokovni govorci, vplivneži, ki oblikujejo industrijo, delegati najboljših proizvajalcev in najobetavnejši nastajajoči talenti. Združujejo jih, da bi pomagali podjetjem na vseh stopnjah razvoja industrije 4.0 in jih oborožili z resničnimi vpogledi iz panoge.

Gre za učenje, za predstavitev najboljšega v proizvodnji in tudi za praznovanje uspehov. Programa nagrad Manufacturer Top 100 in MX Awards slavita nadarjene posameznike in najboljša podjetja v svojem razredu, ki predstavljajo najvišjo stopnjo v industriji.

Teden digitalne proizvodnje obstaja, da vodilni v proizvodnih podjetjih pridobijo znanje, stike in rešitve, ki jih potrebujejo za premagovanje največjih izzivov sektorja – s posebno pozornostjo na:

  • Digitalni transformaciji – identificirajte priložnosti za postopno spremembo poslovne uspešnosti
  • TrajnostiPreoblikujte svoje izdelke in procese, da lahko zmanjšate, ponovno uporabite in reciklirate
  • InovativnostiPonovno premislite o svojih procesih, izdelkih in poslovnih modelih, da povečate svojo konkurenčno prednost
  • Raznolikosti Odprite svoje podjetje celotni paleti razpoložljivih talentov
  • AvtomatizacijiPovežite svoje ljudi, tovarne in izdelke ter zgradite obsežne proizvodne procese
  • Digitalni Lean – Nenehno izboljšujte nadzor nad procesi, zmanjšujte variacije procesa in znižujte operativne stroške

Za dodatne informacije o dogodkih tekom tedna digitalne proizvodnje obiščite https://www.digital-manufacturing-week.com.