SRIP Tovarne Prihodnosti

Posebna ugodnost SRIP ToP člana CADCAM Lab ob 20. obletnici uspešnega poslovanja

CADCAM Lab letos praznuje 20. obletnico uspešnega poslovanja v Sloveniji. Od ustanovitve leta 2001 so aktivno sodelovali pri uvajanju izboljšav v slovensko gospodarstvo. Pohvalijo se lahko z več kot 500 uspešno zaključenimi projekti, kjer so več kot 150 strankam v Sloveniji pomagali do optimizacije poslovanja / proizvodnje z implementacijo vrhunskih programskih rešitev.

Vse skupaj se je začelo leta 2001, ko je CADCAM Lab s podjetji Dassault Systemes in IBM vstopilo v svet PLM-a. Kot že samo ime pove, so začeli kot specializirano podjetje za prodajo in podporo CAD in CAM programskih rešitev, a so v skladu z dinamiko trga ves čas rasli in se razvijali.

Skozi celoten razvoj podjetja je bilo poslanstvo in vizija CADCAM Lab-a vedno osredotočeno na napredek, ustvarjanje novega znanja in novih, vedno bolj naprednih programskih rešitev. Danes so prisotni kot prepoznavna blagovna znamka na trgu razvoja in proizvodnje izdelkov, predvsem v avtomobilski industriji, ladjedelništvu, energetiki in industrijskih obratih. Postali so svetovalno podjetje, ki izvaja celovito in specifičnim potrebam prilagojeno digitalno preobrazbo, ob tem pa so postali tudi sistemski integrator.

Po 20 letih so ponosni, da so dosegli vse, kar so leta 2001 sanjali, si želeli in verjeli, da lahko dosežejo. Z nenehnim delom in učenjem smo v 20 letih zrasli v vodilnega ponudnika digitalnih rešitev ter postali zanesljiv partner na poti do digitalne preobrazbe.

Ker želijo veselje ob praznovanju 20. obletnice deliti tudi z njihovimi partnerji, so v podjetju CADCAM Lab pripravili posebno ponudbo:

Ponudba velja le do 31.12.2021!

Pridobite ponudbo