SRIP Tovarne Prihodnosti

Podjetje Kolektor vabi k pilotnemu uvajanju inteligentnih robotskih delavcev

v procesu uvajanja inteligentnih robotskih delavcev KoCo v Kolektorjevo proizvodnjo smo ugotovili, da so pisani na kožo proizvodnim podjetjem, ki iščejo rešitve za hitro, enostavno in cenovno dostopno avtomatizacijoponavljajočih se nizkokvalificiranih ročnih delovnih mestih, za katera podjetja vse težje najdejo delavce, rešitve klasične industrijske avtomatizacije pa so ekonomsko in časovno neupravičene (ROI) ter premalo fleksibilne.

Zato smo – tudi v luči razpisa za digitalno transformacijo gospodarstva in ostalih razpisov v Načrtu za okrevanje in odpornost – pripravili poseben program, v okviru katerega bomo med vsemi zainteresiranimi izbrali tri proizvodna podjetja, ki so glede na značilnosti in izzive v svojih proizvodnih procesih najbolj primerna za pilotne projekte uvajanja inteligentnih robotskih delavcev.

Če morda še nimate dovolj informacij, zakaj so pametni roboti rešitev, s katero ne prevzamete nobenega poslovnega tveganja, bi tokrat samo na hitro izpostavili njihove ključne prednosti. Za več informacij pa vas vabimo, da kontaktirate gospoda Marka Kalina na e-naslov: mark.kalin@kolektor.com, za informativen brezplačen posvet, ali pa si pogledate video posnetek (bit.ly/KoCo_KFH) oz. preberete blog o lastnostih in funkcionalnostih robotskega delavca KoCo (bit.ly/KoCo_supermoci).

Ključne prednosti uvajanja inteligentnih robotskih delavcev KoCo:

  • Izjemna stroškovna učinkovitost: od 10% do 30% prihrankov pri stroških dela.
  • Avtomatizacija brez poslovnega tveganja: Robot as a Service poslovni model z mesečno najemnino in možnostjo takojšnje menjave delovnega mesta ali odpovedi z dvo-mesečnim odpovednim rokom.
  • Inovativna modularna zasnova za visoko mobilnost in prilagodljivost: robotski delavec je za delo pripravljen v manj kot 10 minutah, hitro ga lahko premikamo in prilagodimo za delo na novem delovnem mestu oz. na večjem številu različnih delovnih mest.
  • Robot, ki se obnaša kot človek: z bogatim naborom senzorjev in umetno inteligenco KoCo neprestano zaznava svojo okolico in se uči iz izkušenj, sčasoma zato postaja vedno bolj zmogljiv in priročen.
  • Humanizacija dela v proizvodnji, ki vam zagotovi bistveno višjo produktivnost, fleksibilnost in stroškovno učinkovitost!

Kontakt: mark.kalin@kolektor.com

Povezava za več informacij TUKAJ >>