SRIP Tovarne Prihodnosti

Podelitev nagrad TM TVP za najboljša magistrska in diplomska dela na posvetu ASM21/22

Post published:

 

Tehnološka mreža Tehnologija vodenja procesov (TM TVP) je razpisala  nagrade za najboljša diplomska in magistrska dela. Nagrade so namenjene spodbujanju raziskovalnega in strokovnega dela na širših področjih avtomatizacije strojev in naprav, vodenja kompleksnih sistemov in tehnoloških procesov, inteligentnih sistemov in procesov v pametnih tovarnah, diagnostike, prognostike in samovzdrževanje strojev in naprav, avtonomnih vozil, podpore logističnim procesom v podjetjih, tehnologije vodenja za pametno upravljanje z energijo, večjo kakovost bivanja in manjše onesnaževanje okolja, sodobnih IKT tehnologij v sistemih vodenja (npr. IoT, umetna inteligenca, oblačne tehnologije, velepodatki – big data), tehnologij in znanja za razvoj novih orodij in gradnikov za sisteme vodenja ter drugih področjih povezanih s problematiko vodenja sistemov in procesov.

Na dogodku ASM21/22 , ki bo 11.5. 2022 med 16:20 – 16:50, bosta podeljeni dve nagradi, in sicer:

  • nagrada (700 EUR neto) Tehnološke mreže Tehnologija vodenja procesov za najboljše magistrsko delo, ki ga je kandidat/ka uspešno zagovarjal/a v letih 2020 ali 2021,
  • nagrada (400 EUR neto) Tehnološke mreže Tehnologija vodenja procesov za najboljše visokošolsko strokovno/univerzitetno diplomsko delo, ki ga je kandidat/ka uspešno zagovarjal/a v letih 2020 ali 2021.

Poleg nagrad bosta podeljeni tudi do dve priznanji za magistrska dela in do dve priznanji za visokošolska strokovna/univerzitetna diplomska dela.

Vljudno vabljeni, da se udeležite predstavitve nagrajencev in podelitve nagrad!